• Amalie F Jøsendal fikk bestemannsprisen i kampen mot Fredrikstad

31 mål holdt ikke til seier

Selv om Glassverket scoret 31 mål var det ikke nok til å slå Fredrikstad i kveldens kamp i Drammenshallen

Rollene var snudd på hodet fra tidligere sesonger, Fredrikstad kom til Drammenshallen med plassering på toppen av tabellen og dermed favorittstempel mot bunnplasserte Glassverket.  De første 10 minuttene hang Glassverket greit med i kampen, men så virket det som Fredrikstad bestemte seg for å vise hvem som var i toppen av Eliteserien, og brukte vare 6 minutt på å komme 7 foran.  De lilla jentene ga på ingen måte opp og spiste seg sakte men sikkert inn på bortelaget fra Plankebyen, og kunne gå til pause bare 3 mål bak.

Utover i andre omgang vekslet Fredrikstadjentenes ledelse stort sett mellom 2-3-4 mål og på slutten ble det ganske klart at de ville dra tilbake med Østfold med 2 nye poeng.

Gledelig i denne kampen var at kantspillerne scoret mange mål, samtidig som andre spillere også meldte seg på,  bakover var det mer varierende og dermed ble det nok et tap.  Ettersom Glassverket scorer mye mål i kampene sine er det nå 2 lag som ligger bak Glassverket, og kampene som er tapt er mot lagene på toppen av tabellen (dersom Storhamar vinner neste kamp).  De nesten 400 tilskuerne i Drammenshallen skapte en flott ramme rundt kampen, og tidvis hørtes det ut som det var minst dobbelt så mange.

Juryen i Drammenshallen kåret Amalie Finrud Jøsendal til bestemann på Glassverket

Glassverket – Fredrikstad (15-18)  31-35

Reneate Reesvoll Holm, Irene Fanton, Nina Bull-Engelstad 4, Marte Figenschau 4, Rikke Klausen, Amalie Finrud Jøsendal 6, Linn Andresen, Emilie Sjøgren, Renate Saastad Sømme 7, Mia Stensland, Siren Hals, Trine Bronsta, 6, Live Rushefeldt Deila 1, Thale Rushefeldt Deila 3

Utvisninger Glassverket:  Trine Bronsta, Irene Fanton

Kamputvikling på handball.no

Kampen i opptak på handballtv.com