5 målstap mot Storhamar

Godkjent innsats på tross av tap mot Storhamar

Det var ikke mange som levnet Glassverket store sjanser mot Storhamar i kveldens oppgjør i Eliteserien og Espen Rødevand reiste til Hamar med lite press på skuldrene.  I starten av kampen virket jentene sikrere på seg selv enn de var i seriepremieren mot Vipers og hang greit med de første minuttene av kampen.  Etter 10 min fikk Storhamar litt grep om kampen og gikk opp i en 6 måls ledelse og Glassverket så behovet for en Time-Out uten at det hjelp veldig mye.  Storhamar fikk styre kampen en stund til, men halvveis i omgangen fikk hjemmelaget 3 minutt måltørke og trener Senstad la det grønne kortet, denne gangen var det de lilla som fikk mest utbytte av praten og kombinasj0nen gode redninger og bra angrepsspill gjorde at Glassverket plutselig bare var 2 mål bak  på 13-11,  etter dette fikk Storhamar kampen litt inn i sitt spor igjen og kunne ta med seg 8 mål ekstra i garderoben til pause.   I pausen var det fokus på å bygge videre på de gode opplevelsene og Glassverket kom ut til 2. omgang med lave skuldre og mye pågangsmot.  Utover omgangen viste jentene fra Drammen at det er mye håndball i laget og at de har til hensikt å selge seg dyrt i kampene fremover.  Kampens gigant var veteranen Renate Saastad Sømme som bidro med 10 mål, og bak henne fulgte en av lagets yngste, Thale Rushfeldt Deila med 8 mål.  Til slutt endte kampen 36-31 til Storhamar, etter at Glassverket scoret 2 flere enn vertskapet i 2. omgang.

Storhamar – Glassverket  (21-13) 36-31

Silje Meese Johannessen, Renate Resvoll Holm – Iren Fanton, Nina Bull-Engelstad 2, Marte Figenschau 3, Rikke Klausen, Amalie Jøsendal, 3 Linn Andresen 2, Emilie Sjøgren, Thale R. Deila 8, Trine Bronsta 3, Renate Saastad Sømme 10 , Freja Christensen

kamputvikling på handball.no