• Renate Saastad Sømme ble kåret til Glassverkets beste spiller (foto Peter Tubaas)

Tøff serieåpning

Glassverket hevet seg i 2. omgang

Da var seriepremieren unnagjort på «hjemmebane».  Dagens kamp mot seriefavoritt Vipers ble spilt i Reistad Arena ettersom Drammenshallen utilgjengelig på grunn av Drammen HåndballCup.

Marte Figenschau fikk æren av å åpne scoringskontoen for Glassverket i det som var hennes hjemmebane inntil i vår.  Utover i første omgang ble det nærmest måltørke og det skulle stå  nesten 25 min på klokka før Glassverket fikk sitt 3. mål for kampen og til pause kunne Vipers notere seg for 23 mot Glassverkets 5 mål.

I 2. omgang virket det som Glassverket hadde fått ristet av seg premièrenervene samtidig som Vipers nok ble litt mindre fokusert,  mer skulle ikke til før det ble en helt grei dag på jobben.  Glassverket meldte seg mer på i kampen og fikk bedre uttelling på sjansen sine samtidig som forsvaret satt bedre og Silje Johannessen i mål fikk en litt enklere jobb og dermed en del redninger.  Kampen endte 19-43  og 2. omgangen var flere knepp opp fra Cupkampen mot Follo tidligere i uken.

Den lokale juryen kåret Renate Saastad Sømme til Glassverkets beste og for Vipers valgte de en gammel kjenning, Kari Brattset.

Silje Meese Johannessen, Renate Resvoll Holm – Iren Fanton 5, Nina Bull-Engelstad, Marte Figenschau 3, Rikke Klausen, Amalie Jøsendal, Linn Andresen, Emilie Sjøgren, Thale R. Deila 2, Trine Bronsta 2, Renate Saastad Sømme 6 , Freja Christensen 1, Live R. Deila.

2 min Glassverket:  Nina Bull-Engelstad, Renate Saastad Sømme

Toppscorer Vipers: Kari Brattset 9

kamputvikling på handball live