Blytung cup exit

Tap 36-26 for Follo HK Damer

Det ble en blytung avslutning på NM eventyret mot Follo i går kveld.  Hjemmelaget to raskt føring i kampen og ledet 7-3 før Espen Rødvand valgte å ta Time-out etter 8 minutter.  Dette ga effekt på kort sikt og jentene spiste sakte men sikkert opp forspranget og gikk opp til en 10-11 ledelse etter 18 minutt.  Da var de lilla på tribunen litt mer optimistiske og det så ut som Glassverket hadde meldt seg på, selv om ikke ledelsen holdt inn til pause.  Follo kunne gå i garderoben med 19-16.

I 2. omgang startet Follo forrykende og når Rødevand la time-out kortet etter 7 min var det allerede 25-17 og det hele viket ganske håløst.  I motsetning til 1. omgang ga ikke denne «pep talken» nødvendig effekt og Follo fortsatte å kjøre kampen og plasserte seg stabilt på 13 til 14 mål foran.   Før kampen ebbet ut fikk Glassverket reduserte tapet til 36-26 og dermed var det slutten på NM eventyret for i år.

Den lokale arrangøren kåret etter kampen Thale Rushfeldt Deila til Glassverkets beste spiller.

Trener Espen Rødvand sier til dt.no at han  ble rådløs etterhvert, og det virket som spillerne hadde det på samme måten

 

Follo HK Damer – Glassverket IF (19-16) 36-26

Silje Meese Johannessen, Renate R. Holm, Iren Fanton 2, Nina Bull-Engelstad, Marte Figenschau 2, Rikke Klausen, Amalie Jøsendal, Emilie Sjøgren, Thale R. Deila 6, Trine Bronsta 6, Charlotte Aasbø 2, Renate Saastad Sømme 8.

Toppscorer Follo: Ida Ringlund Hansen 9