Glassverket greit videre i NM

44-21 over Lier i 2. runde

I kveld spilte Glassverket første obligatoriske kamp denne sesongen.  Jentene tok turen til Tranby for 2. runde kamp i NM senior, på den andre siden sto 3. divisjonslaget Lier med ikke mindre enn 6 spillere som har vært å se i lilla tidligere.  De lilla tok kontroll på kampen fra første kast og leder 10-2 etter 12 minutt,  Utover i omgangen ble det divisjonsforskjellen veldig tydelig og Glassverket kunne gå til pause med 25-8 ledelse.  I andre omgang fikk Lier slippe mer til og det ble litt «Hawaii» i perioder, men det var aldri tvil om hvem som skulle dra seieren hjem og kampen ebbet ut med komfortable 44-21.    Alle bidro godt i dagens kamp, men det var morsomt å se hvordan nykommeren Irene Fanton bidro sterkt til å holde forsvaret samlet når hun sto på banen.

I NM står nå Follo for tur onsdag i neste uke før Eliteserien kastes i gang neste søndag

Kampfakta:
Lier – Glassverket 21-44 (8-25), 150 tilskuere
Renate Holm, Silje Meese Johannessen, Irene Fantom 3, Nina Bull-Engelstad 3, Rikke Klausen 3, Amalie Jøsendal 6, , Emilie Sjøgren 4, Siren Landsverk Hals 2, Trine Bronsta 7, Freja Christensen 2, Charlotte Aasbø 5 og Renate Saastad Sømme 9.

Toppscorer Lier; Idunn Brekken 10

Utvisninger; Lier 2, Glassverket 1