Snipp, snapp, snute…

23.04.17: … så var en uforglemmelig Glassverket-sesong ute. Tapet mot Storhamar søndag blir fort glemt, men eventyret som startet med gruppespill i Champions League og fortsatte med bronse i GRUNDIGligaen, vil bli husket lenge.

Glassverket forvalter en stolt håndball-tradisjon. Sesongen 2016/17 går inn i klubbens historiebøker som en av de aller beste – sportslig sett.

Etter spillerflukten i fjor, var det få i Håndball-Norge som trodde Glassverket ville hevde seg i toppen denne sesongen.

Heldigvis så trenerne Geir Oustorp og Monica Iversen, spillerne og støtteapparatet det annerledes.

De gikk «all in» fra start og sammen har denne gruppen levert prestasjoner som har gledet, begeistret og gjort oss på tribunen stolte. Og i perioder ganske fortvilet. Akkurat sånn håndball på toppnivå skal være på sitt beste.

For første gang i Glassverkets historie har klubben deltatt på det aller høyeste nivå i europeisk håndball – i Champions League. Det er det svært få andre norske klubber og spillere som har på sin håndball-CV.

Og for tredje gang siden opprykket til eliteserien i 2011/12 har Glassverket denne sesongen tatt medalje i GRUNDIGligaen. Mot alle odds.

Fra tribunen bøyer vi oss i trommene av beundring over hva laget har prestert.

Takk for alle de gode håndball-opplevelsene dere har levert. Og takk til et fantastisk støtteapparat for å ha gjort dette eventyret til virkelighet.

PS:
Akkurat i kveld var det Storhamar som var det beste laget i Drammenshallen og Hamar-laget vant fortjent 27-18. De går dermed videre til semifinalen i sluttspillet og kampen om en plass i europacupen neste år.