• Bronsemedalje smaker ekstra godt i år!

Gode som gull!

02.04.17: Glassverket sikret bronsen i GRUNDIGligaen 2016/17 etter en nervepirrende kamp mot Oppsal.

Det var nok mange som hadde trodd at bronsemadaljen allerede var i havn før dagens runde i GRUNDIGligaen. Men både spillerne og ikke minst trener Oustorp var klar over at jobben først måtte gjøres. Larvik tapte i forrige runde mot Vipers og hadde ingentig annet enn ære å spille for i Trondheim og Oppsal var hevngjerrige etter forrige rundes tap mot nedrykksrammede Rælingen.

Og det bar kampen i Oppsal arena preg av. Oppsal var aggressive og raske. Mens Glassverket slet bakover og ikke minst mot Oppsals offensive forsvar. Da vi i tillegg skjønte at Byåsen hadde taket på Larvik i Trondheim, var det til tider høy puls på tribunen.

Men med kaptein Christensen i storform, som ble Glassverkets toppscorer sammen med Birna med 8 mål, og et forsvar som satt mye bedre i andre omgangen, halte Glassverket uavgjort i havn 27-27 – og det var det som skulle til for å sikre bronsen. I Trondheim vant Larvik også til slutt – så alt i alt gikk alt som forventet!

Glassverketspillerne, trenere og støtteapparat fikk sine velfortjente medaljer utdelt av håndballforbundet og det var en stolt, glad og lettet gjeng som lot seg hylle og intervjue etter kamp.

Oustorp sa dette etter kampen – Det ble nok tøffere enn vi trodde. Vi var preget, mange hadde trodd at Larvik skulle slå Byåsen (det gjorde de også til slutt), men vi ordnet det selv. Det ble en tøff kamp. Første omgang var veldig dårlig, å slippe inn 16 mål er altfor mye. Andre omgangen var desto bedre i forsvar. Men vi får ikke tak på 7 mot 6 spillet deres – der er vi helt ute. Men på en dag som denne, og det blir uavgjort, så er vi godt fornøyd.

– Vi har like mange poeng som vi hadde i fjor, med det laget vi da hadde, så dette er en skikkelig god prestasjon, avslutter Oustorp.

Heder og ære går i kveld til spillerne og Geir, Knut, Tommo, Monica og Sissel – mot alle odds har dere tatt Glassverket til enda en medalje i norsk eliteserie i håndball for kvinner! Vi bøyer oss i støvet!

 

Målscorere for Glassverket: Birna Berg Haraldsdottir (8), Emilie  Christensen (8), Tiril Gunther Merg (3), Martine Wolff (3), Mette Leipart (2), Line Bjørnsen (2), Marianne Iversen (1)

Du kan stemme på din favoritt her