• GIF-jentene kunne slippe jubelen løs etter seieren mot Vipers i januar

Toppkamp mot Vipers

I kveldens kamp handler det i stor grad om sølvmedaljen
Oppgjøret kan du se på Håndball TV fra kl 1750

Glassverketjentene sitter nå i bussen på vei til Kristiansand der de skal møte Vipers, en kamp der hjemmelaget sikrer sølvmedaljen med seier, mens Glassverket tar et sterkt feste om medaljekampen om de vinner.  I tilsvarende kamp i januar vant de lilla 23-22 i en kamp som startet med Vipers i føringen, men der våre jenter snudde kampen de siste 10 minuttene før pause og vant etter en litt for spennende avslutning av kampen.

Til kveldens kamp er Marianne Iversen meldt klar til spill etter armbruddet hun pådro seg i kampen mot Storhamar 25. januar,  utover det stiller Glassverket med noenlunde samme lag som de har gjort de siste kampene.

Kveldens kamp starter kl 1800 og du kan se den på Håndball TV  eller følge liveoppdatering på handball.no

Når det gjelder gullet i årets serie er det slik at Larvik sikrer dette i kveld med minst uavgjort mot Sola, eller ved at Glassverket tar poeng mot Vipers.