• Martine Wolff ble kampens toppscorer med 9 mål! Foto: Roy Johnsen, DT

Seier er seier!

22.03.17: Som forventet var det et skjerpet Sola-lag som stilte i Drammenshallen i kveld og utfordret hjemmelaget fra avkast til sluttsignal.

Glassverket halte det til slutt i land med knappest mulig margin – 28-27. Men seier er heldigvis seier, og denne satt langt inne.

Line Ellertsen utfordret gamle lagvenninner og scorte 3 mål for Sola og var en konstant trussel. Elise Christensen var også sterk begge veier og scoret 5 mål. Det var like mange som lillesøster Emilie gjorde for Glassverket.

Det var bortelaget som kom best i gang i Drammenshallen i kveld. Hjemmelaget virket tunge og manglet både glød og engasjement. De slet med å sette forsvaret og for mye endte stang ut forover.

Sola førte kampen i første omgang. Ikke før det sto 28:34 på klokka var Glassverket foran for første gang i kampen. På det meste ledet GIF-jentene med 4, men forspranget ble raskt spist opp.

Martine Wollf gjorde en kjempekamp og ble Glassverkets toppscorer med 9 mål, og skaffet seg en drøss nye blåmerker.

Etter kampen spurte vi henne om det var ett sted hun ikke hadde vondt. Hun smilte tappert og sa at det er vondt overalt, men at det vel er sånn det skal være mot slutten av sesongen.

– Det var godt å være tilbake igjen med laget og spesielt gøy at vi drar i land en sånn sliteseier. Vi står sammen i dag, sa hun.

Trener Oustorp var ganske lettet over fortsatt å være med i medaljekampen.

– Vi merker at vi ikke har spilt kamp siden 28. februar, men det var fint å komme i gang igjen. Sola har spilt bra etter jul og vært flinke, sa han etter kampen.

– Når vi ikke er bedre enn det vi er i dag i forsvar, så blir det tøft. Men nå har vi fått unnagjort denne kampen og gleder oss til to fine matchballer.

– I dag så vi ikke ut som et medaljelag, sa Oustorp. Men det kommer, la han raskt til.

Søndag venter Vipers i Kristiansand. Der mobiliseres det og det er ventet «stinn brakke» i Aquarama arena. Det blir en kamp med internasjonal stemning på tribunen – noe som garantert også vil trigge GIF-spillerne!

 

Målscorere Glassverket: Martine Wolff (9), Line Bjørnsen (6), Birna Berg Haraldsdottir (5), Emilie Christensen (5), Tiril Günther Merg (2), Mette Leipart (1)

Her kan du stemme på din favoritt fra kampen