• En av ildsjelene - Tom Vidar Lein!

Ildsjelene lever i Glassverket!

14.03.17: Det snakkes mye om at den norske dugnadsånden er i ferd med å forsvinne. Men de som påstår det, kjenner ikke Glassverket!

Gjennom en lang sesong med mange hjemmekamper både i GRUNDIGligaen, Champions League og EHF-cupen har Glassverket nå en liten pustepause før det braker løs igjen den 22. mars mot Sola i Drammenshallen.

Pausen kommer nok også godt med for alle våre fantastiske frivillige, som stiller opp til alle hjemmekamper. Uten dem ville det ikke vært mulig å drive elitesatsing og oppnådd de resultatene Glassverket har gjort de siste årene.

Det snakkes mye om at den norske dugnadsånden er i ferd med å forsvinne. Men de som påstår det, kjenner ikke Glassverket!

For her er vi så heldige at den lever i beste velgående, med mange frivillige som stiller opp, uke etter uke. Denne sesongen har vi ikke bare hatt seriekamper, men Champions League og EHF-cup i tillegg. I perioder har det vært to store arrangementer i uka.

Alle vet ikke hvilken innsats som ligger bak et arrangement på hjemmebane. Her jobbes det i mange timer, både før og etter kampene. Tribuner skal på plass, garderober skal klargjøres, kafeen rigges, vaffelrøre lages og vaffler stekes. Det selges pølser, kaker, kaffe og brus, det skal moppes og det skal lages pyroshow ved innløp. Speakere og kampkommentatorer skal på plass og forberede seg, sekretariat og billettluker skal bemannes.

For å skape den riktige stemningen før og under kampen er både maskotter og Kollenunionen viktige bidragsytere.

Denne sesongen har vi også hatt en rekke internasjonale kamper med standarder som i utgangspunktet krever en stall av profesjonelle tilretteleggere. Det har ildsjelene i Glassverket håndtert på strak arm og resultatet har vært minst like bra som hos andre med mange flere ressurser enn oss.

Dagens tekst er en hyllest til alle ildsjelene, fra alle som nyter godt av jobben dere gjør. Vi skylder dere en STOR TAKK!

Vi gleder oss til ny kamp i Drammenshallen onsdag 22. mars!