• Stange i støtet mot Glassverket!

Holdt lenge mot Larvik

28.02.17: Glassverket har aldri vært nærmere Larvik, som med hele sitt stjernegalleri fikk bryne seg på et tent og godt samspilt hjemmelag tirsdag.

GIF-jentene kom best i gang og scoret de to første målene i Drammenshallen tirsdag. De sto godt bakover og det tok flere minutter før Larvik satte sin første ball i mål. Først etter nesten 11 minutter scorer Larvik sitt tredje mål og er i tet for første gang. 

Kampen var jevn gjennom hele første omgangen og til pause stod det 14-15.

Andre omgang starter også bra for Glassverket og da det var spilt 5 minutter hadde Martine og Line sørget for stillingen 16-16. Først etter 17 minutter begynner det å røyne på for GIF-jentene, og Larvik setter inn 5 mål på rappen og avgjør i realiteten kampen, som ender 25-31.

Trener Geir Oustorp mente det ikke var noen grunn til å være skuffet over det de leverte i dag og sa dette etter kampen:

– Jeg synes det var et godt forsøk. Vi står bra opp og leverer en god første omgang. Vi brenner tre straffer og kunne ha ledet til pause.

– Larvik måtte stå med det beste laget det meste av kampen, og det hadde de nok ikke planlagt å gjøre. De byttet litt i slutten av første omgang, og da var vi over dem med en gang. Det viser at vi har tatt steg og lært mye denne sesongen, sa Oustorp.

Neste kamp for Glassverket skulle være 12. mars borte mot Halden. Men siden Halden i dag tidlig begjærte seg konkurs, blir det trolig ingen kamp før vi møter Sola i Drammenshallen 22. mars.

Toppscorer og Glassverkets beste spiller i dag var Emilie Christensen (8 mål). Bestemannsprisen i dag var levert av kveldens kampsponsor Lexus Asker & Bærum på Rud, som sørger for at Emilie den neste uken blir å finne bak rattet i en burgunderrød Lexus RC 300h sportsbil.

Målscorere for Glassverket: Emilie Christensen (8), Line Bjørnsen (5), Mette Leipart (3), Birna Berg Haraldsdottir (3), Martine Wolff (3), Tiril Gunther Merg (2), Ane Hovland (1)

Her kan du stemme på din egen favoritt fra kampen