• Martine kunne juble over nok en seier over Rælingen. Her fra hjemmekampen i oktober 2016. Foto: Børre E. Helgerud

Maktdemonstrasjon av Glassverket

19.02.17: Det var klasseforskjell helt fra avkast i søndagens kamp mot Rælingen.

Først da det sto 7.27 på klokka satt Rælingen inn sitt første mål. Da hadde Glassverket allerede scoret 4 og gjort det klart for hjemmelaget hvem som var topplaget på banen i ettermiddag.

Glassverket tettet godt igjen bakover og lot aldri Rælingen komme nærmere enn 3 mål. Til pause var ledelsen på 7 mål, etter et kanonskudd fra Tiril Gunther Merg – avfyrte nesten fra midtbanen da det gjensto 2 sekunder av omgangen.

GIF-jentene startet 2. omgang minst like overbevisende som den første. Etter 10 minutter var ledelsen økt til 12 mål (10-22), ikke minst takket være effektive kontringsløp og sikre avslutninger av Line Bjørnsen.

Trener Geir Oustorp gjorde kontinuerlige bytter, og de friske beina som kom inn fortsatte trykket mot Rælingens mål. Ikke minst Thale Rushfeldt Deila som benyttet de 8 minuttene hun fikk svært godt. Tre mål ble det på 17-åringen, inkludert ett fra straffemerket.

Kampen endte 16-32 og Glassverket fikk med seg 2 forventede – men også fullt fortjente – poeng hjem til Drammen.

Oustorp sa dette til DT.no etter kampen:

– Nå gleder vi oss til å møte Tertnes onsdag. Det blir en annen type kamp, men dette var en veldig god gjennomkjøring.

Toppscorer for Glassverket: Martine Wolff (7)
Toppscorer for Rælingen: Silje Arnesen (5)

Målscorere for Glassverket: Martine Wolff (7), Line Bjørnsen (6), Birna Berg Haraldsdottir (4), Emilie Christensen (4), Thale Rushfeldt Deila (3), Mette Leipart (2), Tiril Gunther Merg (2), Trine Bronsta (2), Nina Bull-Engelstad (1), Ane Hovland (1)

Husk at du kan stemme på din favoritt fra kampen her: Publikumsfavoritten