• Tøffe tak sist vi møtte Rælingen. Foto: Børre E. Helgerud

Stiller som favoritter

18.02.17: Rælingen jakter fortsatt sin første seier i GRUNDIGligaen, mens Glassverket må ha to poeng for å holde Vipers bak seg på tabellen.

Det er et lag i poengnød Glassverket møter i Skedsmohallen kl 16.00 på søndag. Rælingen ligger helt nederst på tabellen med kun to poeng, etter to uavgjorte kamper.

Glassverket kjemper fortsatt om medaljer og ligger på andre plass før ukens runde.

Etter en velfortjent pust i bakken – det vil si en hel uke uten kamper, men med gode treninger – er GIF-jentene igjen klare for å kjempe om viktige poeng i GRUNDIGligaen.

Selv om tabellposisjonen gjør Glassverket til klare favoritter, er det ingen grunn til å ta lett på kampen søndag. Rælingen har kniven på strupen og kommer til å kjempe med nebb og klør for å kapre poeng.

Det er dobbeltkamp i Skedsmohallen (Lillestrøm TH – ØIF Arendal Elite kl 18.00), og det blir sikkert mye hjemmepublikum og fullt trøkk fra tribunen – noe som trigger enhver håndballspiller.

Glassverkets oppskrift, som virket godt mot Lada forrige helg, er å sette fart i angrepet fra start og samtidig etablere en mur bakover.

Geir Oustorp sa til Drammens Tidende lørdag at Glassverket må være feilfrie fra nå til de møter Vipers borte 26. mars. – Men det skjer alltid noe overraskende, og jeg er ikke trygg på noen ting i serieinnspurten, la Oustorp til.

Det er grunn til å minne om at da Glassverket møtte Rælingen i Drammenshallen i 4. serierunde 2. oktober i fjor, ble det på ingen måte noen «walk in the park» for GIF-jentene, som var bak til over halvveis ut i første omgang. Det løsnet etterhvert og kampen endte 31-22.

Da er det bare for alle som er glad’i GIF å ta turen til Skedsmohallen kl. 16.00 på søndag!