• Line Bjørnsen ble kåret til GIFs beste på sin tidligere hjemmebane.

7-målseier mot Stabæk

01.02.17: Glassverket vant til slutt 28-21 over Stabæk i en kamp som startet nervøst og famlende.

Det sto både prestisje og viktige poeng på spill da mange, gamle lagvenninner møttes til duell onsdag kveld.

I Nadderud Arena var det to lag som ville mye, men som rotet bort mange sjanser.

Første omgang var preget av høye skuldre på begge lag, som resulterte i mange tekniske feil og bomskudd. Stabæk scoret kampens to første mål og lå lenge foran. Først på 7-7 var Glassverket ajour og gikk til pause ett mål foran (12-13).

Etter pausen satte Martine inn tre strake før Line meldte seg på med ytterligere tre scoringer i rask rekkefølge. Derfra og inn var det ingen tvil om at det gikk mot seier for Glassverket.

Trener Oustorp byttet på mannskapet og mange fikk spilletid. To juniorspillere, Freja Christensen, (midtback på GIFs juniorlag) og Marte Figenschau (linjespiller fra Reistad), fikk også sin eliteseriedebut i kveldens kamp. Og det til stor jubel fra egen supportergjeng fra Reistad.

Etter kampen var treneren et stort smil:

– Jeg er veldig godt fornøyd med å ha gjennomført hele kampen. Første omgang ble ikke slik vi ønsket, men det ble andre omgagen til de grader, sa han. – Det ble en kjempekamp på en onsdag hvor ikke alt går som det skal, men hvor vi til slutt vinner med 7 mål.

– Vi har vært og hentet inn to juniorspillere. Det kommer vi til å gjøre fremover, så unge lovende spillere får kjenne litt på det å spille i eliteserien. Det er bra for fremtiden, avslutter Oustorp.

Line Bjørnsen ble toppscorer med 8 mål og kåret til Glassverkets beste spiller på sin gamle hjemmebane.

Målscorere for Glassverket: Line Bjørnsen (8), Martine Wolff (7), Birna Berg Haraldsdottir (4), Tiril Günther Merg (3), Mette Leipart (2), Emilie Christensen (2), Trine Bronsta (2)