Solid innsats og ett poeng

28.01.17: Det holdt nesten helt inn, men Glassverket fikk med seg ett velfortjent poeng mot Nykøbing Falster i EHF-cupen kampen i dag.

De 15 første minuttene hadde hjemmelaget et lite overtak, men så tok Glassverket grepet over initiativet i kampen og kunne gå til pause med en solid femmåls-ledelse.

Silje, som kom inn i målet midtveis i 1. omgang, vartet etterhvert opp med flere gode redninger som gjorde at Nykøbing Falster slet med å ta igjen Glassverkets ledelse.

Etter 25 minutter av 2. omgang var avstanden 3 mål og håpet om Glassverkets første seier i E-cup var høyst levende. Nykøbing Falster fortsatte imidlertid å ta innpå. Da det gjensto 30 sekunder av kampen satt de inn målet som sikret dem både uavgjort og avansement til neste runde i EHF-cupen.

GIF-jentene følte nok rett etter kampen at de med 32-32 hadde tapt ett poeng mer enn at de hadde vunnet ett, men nok en uavgjort kamp mot et sterkt og stjernespekket dansk lag står det all respekt av!

Emilie ble Glassverkets toppscorer med 10 mål.

Målscorere for Glassverket: Emilie Christensen (10), Tiril Gunther Merg (5), Birna Berg Haraldsdottir (4), Line Bjørnsen (3), Martine Wolff (3), Line Ellertsen (3), Trine Bronsta (2), Mette Leipart (1), Amalie Jøsendal (1)