• Her jubler Line Bjørnsen etter å ha scoret mot Viborg i januar 2016.

Ny klubb for Line Bjørnsen

25.01.17: Da er det klart at Line Bjørnsen forlater Glassverket etter sesongen, til fordel for storbyklubben København.

Skrevet av Helene

Line er på utgående kontrakt og det har vært kjent en stund at hun var klar for nye utfordringer og gjerne kunne tenke seg en utenlandsk klubb.

Hun har tross alt en storebror å slekte på, Kristian Bjørnsen, som storspiller på høyrekanten for det norske landslaget om dagen. Han spiller til daglig i HSG Wetzlar i Bundesligaen i Tyskland.

Line flyttet fra Stavanger da hun startet videregående på håndball-linja ved NTG Bærum, og har siden blitt boende på Østlandet. Hun spilte i Bærumsklubben Helset og gikk deretter til elitesatsingen i Stabæk før hun i 2015 kom til Glassverket.

Hun spilte fast på 92/93-landslaget, blant annet sammen med Glassverket-spillerne Emilie Christensen, Tiril Günther Merg, Mette Leipart og Hege Bakken Wahlquist. Hege gikk som kjent til Holstebro etter forrige sesong.

– Det er alltid leit å miste gode spillere, men det er en naturlig del av gamet, sier trener Geir Oustorp i en kommentar. Han er stolt av at Glassverket de siste årene har foret danske toppklubber med flere spillere. Victoria Kristiansen gikk for to år siden til FC Midtjylland og fikk året etter følge av vår svenske keeper Martina Thörn. Hege Bakken Wahlquist forlot også Glassverket før denne sesongen og gjør det bra i Team Tvis Holstebro.

Vi ønsker Line Bjørnsen lykke til med nye utfordringer – men først gleder vi oss til stor innsats og mange flotte mål for Glassverket ut sesongen!