• Glassverket tilbake på vinnersporet i kveldens kamp i Drammenshallen!

Tilbake på vinnersporet

18.01.17: Glassverket viste helt fra start hvem som er medaljekandidat i kampen mot Oppsal i Drammenshallen onsdag.

Skrevet av Helene

Line Ellertsen fikk trener Geir Oustorps tillit fra start i kveld. Hun kvitterte med å score Glassverkets to første mål, og var en konstant trussel for Oppsal-forsvaret gjennom hele kampen.

Etter åtte minutter var Oppsal foran med ett mål, men i løpet av de neste 10 minuttene tok GIF-jentene over kontrollen og scoret 5 før Oppsal fikk sin redusering.

Med ett sekund igjen på klokka sørget Line Bjørnsen for at Glassverket ledet med tre til pause (12-9).

Nærmere kom aldri Oppsal, for det var et minst like effektivt GIF-lag som gikk løs på 2. omgang. På det meste var Glassverkets ledelse på 8 mål.

Selv om Oslo-laget knappet noe inn på slutten, endte kampen «komfortabelt» 29-23.

Trener Geir Oustorp sa dette til DT etter kampen:

– Nå er vi halvveis i sesongen, og vi ligger på andreplass. Jeg er strålende fornøyd med at vi har klart å holde tunga rett i munnen i det programmet vi har vært gjennom.

Han var ikke den eneste som var tilfreds med dagens innsats.

– Det har gått litt trådt den siste uken, men i garderoben før kampen i dag var det en nesten elektrisk stemning, sa Emilie Christensen.

– Vi viste at det fungerer med nye konstellasjoner på banen, og uansett om man var der ute eller på benken så følte jeg at det var bra trøkk i dag, sa GIF-kapteinen.

Målscorere for GIF: Line Bjørnsen (4), Line Ellertsen (4), Tiril G. Merg (4), Emilie Christensen (3), Birna B. Haraldsdottir (3), Linn Andresen (2), Mette Leipart (2), Trine Bronsta (2), Martine Wolff (2), Nina Bull-Engelstad (1), Ane Hovland (1), Marianne Iversen (1).