• Markus Glaser (EHF) under tordagens trekning

Russland, Danmark og Tyskland

Dagens trekning i EHF gruppespillet resulterte i både korte og lange turer

Skrevet av NTH

I historiens første EHF cup Gruppespill på kvinnesiden ble Glassverket trukket til pulje D sammen med Nykøbing F Håndboldklub (DEN), TuS Metzingen (GER) og Handball Club Lada (RUS).
Tøffe og morsomme motstandere som vil komme til Drammen med mange gode spillere sier Trener Geir Oustorp og legger til at det er lag det er mulig å forberede seg mot.

En spennende blanding av motstandere som vi skal gjøre vårt beste for å slå sier Emilie Christensen,  Det skal også bli morsomt å møte igjen Tonje Løseth som spiller for TuS Metzingen sier hun.

Nykøbing F Håndboldklub, klubben fra «sydhavsøerne» er relativt nye i toppen av Dansk håndball, men var siste sesong en av de mest populære klubbene i ligaen.
//www.nfh.dk/

TuS Metzingen holder til i nærheten av Stuttgart sør i Tyskland. Tussies som de kaller seg selv spilte så sent som i fjor finale i EHF cupen. på veien til gruppespillet har de blant annet slått ut Ankara som vi møtte i CL kvalifiseringen.
//www.handball-tussies.com/

Handball Club Lada, Junes gamle klubb, holder til 3 tidssoner øst for oss og blir den helt klart mest strabasiøse turen i gruppespillet.  Lada var også klubben som slo ut Vipers i høst med minst mulig margin.  Lada har deltatt i Europeiske klubbturneringer hvert år siden 2001!
//www.handball.ru/

Kamptidspunktene er ikke klarlagt ennå, men mye tyder på at første kamp blir hjemme i Drammenshallen mot TuS Metzingen lørdag 7. januar.   Vi håper å få mye av dette klart i løpet av neste uke, men EHF og eventuelle TV selskap har det siste ordet når det kommer til detaljene sier Erik Øie som jobber med kampoppsettet.

ehfc