• Emilie Christensen ledet an i 2. omgang

Første kamp i Champions League er historie – det ble tap 24-16

Emilie Christensen gikk i spissen for en hederlig 2. omgang

Første Champions League kamp for Glassverket er historie

Litt premierenerver preget spesielt angrepsspillet, og til pause var bare 4 baller satt bak Thüringers ECKERLE.  Angrepsspillet ble litt fantasiløst og når tre muligheter fra 7 meterstreken ble misbrukt i tillegg ble det tynt i målprotokollen.  Bakover hjalp et solid forsvar Guro Rundbråten til å bli omgangens store spiller.

I 2. omgang løsnet det litt mer fremover men litt mer tempo i spillet ga også Thüringer muligheten til å løpe inn en del mål. Totalt sett var nok begge lag og publikum mer fornøyd med 2. omgang, Glassverket hadde ristet av seg det meste av premierenervene og spilte litt bedre angrepshåndball.

Thüringer HC – Glassverket
Wiedigsburghalle Nordhausen
24 – 16 (10- 4)

Guro Rundbråten, Marte Langeli, Mette Leipart, Tiril Günther Merg, June Andenæs 1, Line Bjørnsen 2, Birna Berg Haraldsdottir 4, Amalie Jøsendal, Pia Christine Narvesen, Emilie Christensen 8, Martine Wolff, Trine Bronsta, Line Ellertsen, Marianne Iversen 1

Utvisninger Glassverket 6 x 2 min
Utvisninger Thüringer 5 x 2 min

banner-wcl-buducnost-versjon-2