Junior Elite puljevinnere i LERØY Kvalik

Etter dagens kamper står Junior Elite som puljevinnere i sin kvalifiseringspulje til LERØYserien og er dermed klare for siste og avgjørende runde

I dag har Junior Elite vært i Trondheim og gjort unna første kvalifiseringsrunde til LERØYserien.

Glassverket – Randesund

Første kamp ble spilt mot Randesund fra Kristiansand.  En kamp der lagene fulgte hverandre tett hele veien og forskjellen var aldri mer enn 3 mål.  Et godt forsvar anført av  Ane Hovland og Freja Christensen gjorde sitt til at begge målvaktene står med en redningsprosent på rundt 50.  Når resultattavla i tillegg viste 20-19 til Glassverket etter 50 minutt ble det en god start på kvaliken for de lilla jentene

20-19 (10-10)

Mia Stensland, Aurora Røed Hagen, Nora Emilie Egge Johansen 1, Marte Mina Gravdal, Ane Hovland 2, Martine Skjærvik Håkonsen 1, Pernille Hyggen 1, Marte Lillejord 2, Live Rushfeldt Deila 3, Freja Christensen 4, Thale Rushfeldt Deila 1, Magdalena Sophie Mitrovic, Miriam Engbretsen Fjeld, Anna Riakhina 5

*****

Glassverket – Sverresborg

Dagens andre kamp mot Sverresborg ble et halt annet oppgjør, spenningen forsvant etter 3-3 på drøyt 5 minutt.  Etter dette fikk jentene satt forsvaret og fikk dermed mange redning fra målvaktene som ga muligheter til å rett og slett løpe i stykker kampen for vertskapet fra Trondheim.  I 2. omgang ble fikk de kun 4 baller bak de rødkledde målvaktene

11-28 (7-15)

Mia Stensland, Aurora Røed Hagen, Nora Emilie Egge Johansen, Marte Mina Gravdal 4, Ane Hovland 3, Martine Skjærvik Håkonsen 1, Pernille Hyggen 2, Marte Lillejord 1, Live Rushfeldt Deila 4, Freja Christensen 3, Thale Rushfeldt Deila 4, Magdalena Sophie Mitrovic 3, Miriam Engbretsen Fjeld 1  Anna Riakhina 1

*****

«Jag er jettenøyd» sier trener Claes Engelbrektsson og legger til at noe av styrken har vært en tropp som har gitt mulighet for rullering og dermed kunne prestere gjennom to kamper på kort tid.