• Martine Wolff toppscorer med 6 mål

Glassverket et skritt nærmere Champions League

Kontrollerte semifinalen fra begynnelse til slutt

Skrevet av Erik Øie

Glassverket møtte Tyrkiske Ankara Yenimahalle BSK  i første kamp i helgens kvalifiseringsturnering til Champions League.

Etter en litt nervøs start fra begge lag tok Glassverket full kontroll over kampen og Ankara fikk sitt første mål på 5-1 etter 9:39, utover kampen ble det mer og mer klart at dette gikk veien og ved halvtid sto det 15-9 til de lilla.  Etter 5 minutt av 2. omgang var Glassverket oppe i en timålseledelse og holdt denne vedlike resten av kampen som til sludt endte 34-23

Samtilige utespillere tegnet seg på scoringslisten i løpet av kampen, Målvakt Guro Rundbråten hadde en rekke gode redninger gjennom hele kampen og Silje Meese Johannessen vartet opp med 2 redninger på 7m kast.

Toppscorer for Glassverket ble Martine Wolff med 6 mål selv om hun måtte ned for telling i 1. omgang etter et ublidt møte med Ankaras Özel.

Guro Rundbråten, Silje Meese Johannessen, Mette Leipart 2, Tiril Merg 2, June Andenæs 3, Line Bjørnsen 4, Birna Berg Haraldsdottir 5, Amalie H. F. Jøsendal 2, Pia Chr. Narvesen 1, Emilie Christensen 3, Martine Wolff 6, Trine Bronsta 2, Line Ellertsen 1, Marianne Iversen 3.

2 min Glassverket: Iversen, Jøsendal, Andenæs

I morgen spilles det finale mellom  Glassverket og HC Podravka Vegeta i Drammenshallen kl 1800  – Ta turen og se de lilla jentene spille mot et Kroatisk lag med stolte tradisjoner fra Europeiske turneringer gjennom de siste 20 årene

Billetter finner du her