• Seier over Storhamar

Seier i sesongpremieren mot Storhamar

Da er GRUNDIGligaen 2016/17 endelig i gang og Glassverketjentene har vært på Hamar og besøkt Boligpartner Arena og Storhamar Elite.

Skrevet av Erik Øie

Kampen startet jevnt og lagene fulgte hverandre tett gjennom hele første omgang og det ble aldri mer enn  to måls avstand før hvilen, der Glassverket kunne ta med seg en 12-11 ledelse til garderoben. I 2. omgang festet de lilla grepet og fikk en luke som på det meste var på 5 mål midtveis i omgangen, resten av kampen var ganske jevn og jentene fra Drammen vant til slutt 26-22.  Kampen bare preg av å være åpningskamp, det var en rekke feil og bom fra begge sider av banen, men Line Bjørnsen var forholdsvis treffsikker og sto til slutt igjen med 12 i målprotokollen.

Guro Rundbråten,  Silje Meese Johannessen, Mette Leipart 2, Tiril Merg, June Andenæs 3, Line Bjørnsen 12, Birna B. Haraldsdottir 5, Amalie Jøsendal, Pia Narvesen, Emilie Christensen 2, Martine Wolff, Marianne Iversen 2

Neste kamp for Glassverket er Champions League kvalifisering mot Ankara i Drammenshallen førstekommende lørdag kl 1630 – Billetter finner du her