• Norge LK98 Foto: Slovak Handball Federation

Norge endte på 4. plass i U-VM

Norges U jenter (LK98) endte på 4. plass i årets ungdoms VM etter å ha tapt med 2 mål mot Sør Korea i bronsefinalen.  Det var en jevn kamp der Norge ledet 20-16 tidlig i 2. omgang, men motstanderen hadde litt mer å gå på til slutt og stakk dermed av med bronseplassen.  Våre jenter, Line og Ane scoret henholdsvis 7 og 6 mål i denne mesterskapets siste kamp, og Line fikk bestemannsprisen på Norges lag

Totalt scoret Ane 20 mål i mesterskapet og Line står med 44.
Line er forøvrig den spilleren som står med flest registrerte assist i hele turneringen.

Etter fjorårets litt skuffende 11. plass i EM hadde laget satt seg mål om å komme på 7. plass i dette mesterskapet i følge trener Vigdis Holmeset, sånn sett er årets mesterskap en skikkelig opptur for Norges U Landslag.