• Klar for Eliteseriespill i Drammenshallen neste sesong

Eliteserielisensen i boks

Skrevet av Erik Øie

I dag offentliggjorde Norges Håndballforbund første runde med tildeling av Eliterserielisen for 1617-sesongen, hvor Glassverket var en av fire klubber i GRUNDIGligaen for damer som fikk tildelt lisens uten anmerkninger.

Tildelingen var ikke helt uventet, men en bekreftelse på at klubben har sunn økonomi, sier leder i Glassverkets Eliteavdeling Stig Pedersen

De andre tre lagene som også fikk lisens uten anmerkning i første tildeling var som i fjor Oppsal, Sola og Tertnes.  Pedersen følte seg sikker på fornyet lisens for Glassverket også denne sesongen.  Vi har fått innvilget eliteserielisensen uten anmerkninger i første tildeling helt siden vi rykket opp til Eliteserien ( 5. sesong nå) sier han til glassverketelite.no

Byåsen og Våg Elite (Vipers) er tildelt lisens under overvåking, mens Storhamar har fått status «under skjerpet overvåkning».  Gjerpen, Rælingen, Halden, Stabæk og Larvik må vente på sin lisensstatus.

For mer informasjon se også saken på handball.no