• Både Silje Meese Johannessen og Line Ellertsen kom på Lerøyseriens talentlag.

To fikk plass på talentlaget

18.04.16 // Glassverkets Silje Meese Johannessen og Line Ellertsen ble tatt ut på ”all star”-laget i Lerøyserien i år.

Skrevet av petertu

Drammen (glassverketelite.no): De to Glassverket-spillerne måtte pent komme fram og motta hederen under banketten under Lerøy-avslutningen på Marienlyst skole lørdag kveld.

– Det er alltid kjekt å få en sånn utmerkelse. Det er gøy å bli lagt merke til og få positiv oppmerksomhet. Men det var kanskje litt flaut å stå der framme foran alle i salen, smiler Line Ellertsen.

Det er vel ikke å ta i for hardt at begge de to har vært direkte matchavgjørende for Glassverket i flere av de 15 kampene i årets nasjonale J18-serie.

– Det var kjempegøy å få en sånn heder, men det er litt spesielt å stå der med spotlighten rett i ansiktet med fullsatt sal. Man vet liksom ikke hvor man skal gjøre av seg, ler Silje Meese Johannessen.

– Men det er stort å få anerkjennelse for den jobben man har gjort. Priser er alltid gøy, og det gir jo selvetillit. Vi får en bekreftelse på at vi gjør noe riktig, sier hun.

Det var cirka 500 spillere, trenere og andre på banketten som Region Sør og Glassverket IF arrangerte i fellesskap i aulaen til Marienlyst skole, rett over plassen for Drammenshallen.

De to Glassverket-jentene kom på talentlaget sammen med Eira Aune (Fjellhammer), Maja Magnussen (Byåsen), Karoline Lund (Rælingen), Helene Fauske (Stabæk), Henny Reistad (Stabæk).

Alle fikk kledelige blå T-skjorter av Anja Hammerseng Edin, som arrangøren traff ordentlig blink med som foredragsholder for Norges beste håndballjenter og -gutter.

Larvik-spilleren tok utgangspunktet i de unges situasjon og hvordan hun klarte å slå gjennom på A-landslaget og ikke minst overgangen fra Storhamar til Larvik og hvordan det mentale spilte en avgjørende rolle.

– Jeg kjente meg litt igjen i det hun sa om at hvis man først begynner å tenke negativt, så begynner man å snakke negativt med de hjemme også. Da blir det en negativ spiral. Jeg synes det var nyttig å høre hvordan hun hadde endret hvordan hun tenker, sier Meese Johannessen.

– Jeg tror alle kjente seg igjen i det Anja snakket om. Vi er flinke til å psyke oss selv ut, men hun hadde noen fine måter å håndtere det på. Det var inspirerende å høre på henne, sier Ellertsen, som bet seg spesielt merke i én ting Larvik-stjernen sa:

– At det var lurt å tenke på så mye positivt at det ikke er plass til det negative. Det har jeg ikke tenkt på før, men det bør vi alle prøve å gjøre, smiler Line Ellertsen.

Av Peter Tubaas