• Line Ellertsen smøg seg imellom Oppsal spillerne gang på gang.

– Utrolig kjekt med medalje

07.04.16 // Line Ellertsen boret seg gjennom forsvaret til Oppsal gang på gang i slutten av medaljekampen i Oppsal Arena.

Skrevet av petertu

Oslo (glassverketelite.no): Oppsal hadde yppet seg litt med 10-12 minutter igjen å spille, men da kom Line Ellertsen innpå og skåret tre mål på fire minutter og slukket det siste håpet til Oslo-klubben.

– Jeg tenkte at jeg bare får disse minuttene, så jeg hadde veldig lyst å gå av banen med en god følelse etterpå. Jeg ville ikke sitte på bussen hjem og irritere meg over at jeg ikke gjorde det bedre, sier Ellertsen etter at hun kom på banen som en rakett da kampen skulle avgjøres i Oppsal Arena.

Tre kjappe fulltreffere var en stor lettelse for en spiller som fortsatt er i en modningsfase og sitter en del på benken.

– Ja, det var kjempeherlig å se de tre ballene gå inn, smiler Ellertsen.

Først satte hun en syvmeter, etter at Glassverket hadde bommet på flere straffekast tidligere i kampen. Deretter to mål på gjennombrudd av harakiri-typen.

– Ja, jeg gikk på gjennombrudd og trynet i målfeltet i hvert fall én av gangene. Det var vanskelig å skyte, for det var så trangt mellom spillerne. Jeg prøvde å lure skuddene mellom dem hele tiden, sier hun.

Oppsal hindret Glassverket i å skåre i 13 minutter i første omgang og klarte ikke å få det helt store forspranget. Ikke før på slutten.

– Det er jo et godt lag. De er flinke til å kontre og springe hjem. Med en gang vi gjør feil så tar de oss på det. Vi må nok være litt mer tålmodig mot et sånt lag.

En runde før slutt er Line Ellertsen oppe i 22 skåringer så langt i sin debutsesong, som allerede har endt med to medaljer.

– Ja, det er dritherlig. Min første sesong i Grundigligaen så får jeg være med og ta medalje, det er utrolig kjekt. Jeg må sidestille denne medaljen med sølvet i cupen, sier Ellertsen.

Av Peter Tubaas