• Silje Meese Johannessen ble nok en gang kåret til banens beste mot Follo søndag (bildet er fra Sola-kampen lørdag).

Måtte avgi poeng

06.03.16 // Glassverkets J18-lag spilte uavgjort i den siste kampen denne Lerøyhelgen, men beholder fortsatt sin topoengsledelse.

Skrevet av petertu

Søndag ble det en bitteliten nedtur etter de to spennende kampene som begge endte med seier på lørdag.

– Det var synd, for vi hadde så god kontroll at vi burde klart å vinne. Jeg hadde trodde vi skulle skåret på flere av mulighetene våre enn vi gjorde, sier trener Espen Rødevand.

Silje Meese Johannessen stod igjen strålende og Glassverket ledet 10-7 til pause. Med fem minutter igjen var ledelsen fortsatt på tre mål 16-13. Men Follo hadde mer inne og avsluttet det som har vært en veldig god runde for de rødkledde med tre på rad.

– Det ble en tøff kamp, hvor både Glassverket og Follo var veldig gode defensivt. Det var vanskelig å skåre for begge lag, med to så gode målvakter i hver sin ende, forteller treneren.

Glassverket stilte uten Line Ellertsen i Nordstrandhallen på søndag, for hun skal på banen for elitelaget borte mot Halden senere søndag.

– Det er alltid fint å ha alle tilgjengelig, men dette burde vi vunnet uansett når vi står så bra bakover. Men noen ganger vil det seg ikke. Uansett er vi stolte over det vi har prestert og at vi fortsatt ligger på toppen av tabellen, sier Rødevand.

Glassverket er ubeseiret på 11 kamper i Lerøyserien. De fikk god hjelp av Bjarg på søndag, som slo Byåsen med hele ni mål. Dermed har Fjellhammer gått opp på andre plass to poeng bak Glassverket, mens Stabæk er på tredjeplass tre poeng bak.

Av Peter Tubaas