• Matilde Johansen var en av dem som markerte seg i den vriene kampen mot Pors. (Arkivfoto)

Pors ble for sterke

05.02.16 // Et sykdomsrammet Glassverket 2 kom skjevt ut, men hevet seg betraktelig etter pause mot favoritten fra Telemark.

Skrevet av petertu

Glassverket 2 kom fra en jevn kamp mot Ramnes på onsdag til en tøff toppkamp mot ambisiøse Pors fredag kveld.

– Vi starter kampen med mye bom og stangskudd, og i forsvar sliter vi med å komme ut på skytterne, så det ble stor forskjell på lagene til pause, sier trener Morten Larsen.

Glassverket skåret bare seks mot Pors sine 15, og hadde dermed en formidabel oppgave i vente etter hvilen.

– Vi gikk til pause med senket hode, men i garderoben ble vi enige om at vi skulle reise kjerringa og alle var gira på å gjøre en skikkelig innsats for å heve inntrykket, og jeg er imponert over hvordan moral jentene viste i andre omgang, sier Larsen.

Glassverket slet fortsatt i forsvar, mot et skuddfarlig Pors, men var betraktelig bedre framover og spilte nesten jevnt med gjestene (15-18). Til slutt endte det dermed med et 21-33-tap.

– Vi forventet at Pors skulle bli tøffe, og det hjalp ikke med tre forfall rett før kampen, sier Morten Larsen.

For ikke så lenge før kampstart måtte både Eline Rikartsen, Ine Egeland og Anna Brekke melde forfall med sykdom. I tillegg satt en småsyk Linn Andresen, som var toppskårer sist, på benken nesten hele kampen.

Kampfakta: Glassverket 2 – Pors 21-33 (6-15/15-18)
Glassverket 2: Silje Meese Johannessen, Thea Pedersen, Nora Egge Johansen 1, Ane Landås Hovland 5, Matilde Johansen 4, Sofie Lillelien 1, Sofie Tangen Syvertsen 2, Pernille Hyggen 1, Anna Riakhina 1, Marte Moen 5, Linn Andresen.

Av Peter Tubaas