• Kompromissløs innsats for Glassverket får vi også se i de neste to sesongene fra Emilie Christensen.

Christensen forlenger med Glassverket

28.01.16 // Emilie Christensen har signert en ny toårskontrakt med Glassverket, som gjør at vestlendingen blir i Drammen to nye år.

Skrevet av petertu

Den hardtskytende bakspilleren er allerede en viktig brikke for Glassverket, og blir ikke noe mindre viktig når en rekke spillere er på vei bort etter denne sesongen.

– Jeg har egentlig bestemt meg for lenge siden. Jeg tror det blir veldig bra neste år, selv om det blir noen utskiftninger. Det er vi vant til i håndballen. Noen kommer og noen går. Kanskje det blir en litt annen type håndball, men jeg har hundre prosent tillit til Geir Oustorp som hovedtrener, sier Emilie Christensen.

Etter at det ble bekreftet at Oustorp overtar som hovedtrener for Kenneth Gabrielsen som skal til Vipers, er det også naturlig at spillerkabalen for neste år begynner å falle på plass.

Bergenseren var i alle fall aldri i tvil om at hun ville forlenge med de lilla.

– Glassverket har spilt en sentral rolle i min utvikling som håndballspiller, og jeg trives utrolig godt i byen. Etter at jeg flyttet hjemmefra har jeg blitt mer selvstendig utenfor banen også, så Drammen har gjort meg godt, sier hun.

Søndag skal Emilie Christensen i aksjon borte mot Nordstrand, og det var mot nettopp Nordstrand at hun debuterte for Glassverket, i en treningskamp julen 2013.

– Jeg har gått fra å være ganske fersk og uerfaren, til å tørre å ta litt ansvar og få litt rutine på det nivået. Man blir jo bedre av å trene i et så godt treningsmiljø, sier hun om utviklingen siden den gangen.

Av Peter Tubaas