• Netel er ny Glassverket-sponsor og har fått logoen sin på en utmerket plass på drakten!

Bronseavtale med Netel

27.01.16 // Glassverket har inngått en sponsoravtale med det hardt satsende telekomselskapet Netel.

Skrevet av petertu

Oslobaserte Netel (netel.se) signerte en sponsorkontrakt med Glassverket i desember, som gjør selskapet til bronsesponsor.

– Sånn jeg har forstått det så har de ikke satset så mye på sponsing til nå, desto mer gledelig at de har valgt å satse på akkurat Glassverket når de ønsker å engasjere seg i idrett. Vi håper det betyr at de har troen på det vi driver med, sier markedssjef Pia Narvesen til glassverketelite.no.

Svensk-norske Netel opererer i Norden og på Baltikum og har spesialisert seg på bygging av tele-, bredbånds- og kraftnett. Sponsoravtalen med Glassverket gjelder for inneværende og neste sesong og har en samlet verdi på et sekssifret beløp.

– Vi startet dialogen allerede i sommer, så jeg er veldig fornøyde med at vi fikk med Netel på laget. Det er også interessant å se at vi signerer en av våre første kontrakter utenfor Buskerud. Merkenavnet Glassverket får en stadig større utbredelse, parallelt med de gode resultatene våre, sier Narvesen.

Av Peter Tubaas