• Illustrasjonsbilde av Kristin Nørstebø fra Håndballuka.

– Ikke gå glipp av håndballskolen

26.01.16 // Det er bare å sette av tid med en gang. Årets kuleste håndballskole arrangeres i Drammenshallen i vinterferien.

Skrevet av petertu

Nok en gang inviterer Glassverket til håndballskole i Drammenshallen, og det gjelder å sikre seg plass allerede nå, mener Glassverkets Håkon Hval Andersen.

– Vi fikk veldig bra respons fra de som var der i fjor. Basert på tilbakemeldingene er det all grunn til å få med seg håndballskolen vår. Jeg ser ikke bort fra at det kan bli rift om plassene, sier Hval Andersen.

Påmelding til håndballskolen finner du her!

I fjor hadde håndballskolen rundt 60 påmeldte. I år forventes opp mot 100 deltakere på håndballskolen som arrangeres i vinterferien uke 9, fra og med 29. februar til og med 3. mars 2016.

– Vi har gjort en justering fra fem til fire dager, ettersom mange skulle reise bort den siste helgen og likevel ba seg fri siste dagen. Det har vi selvsagt lyttet til og derfor blir det mandag til torsdag i år, sier håndballskolesjefen.

Håndballskolen er åpen for gutter og jenter født fra 2000 til 2007. Deltakerne blir delt inn etter ferdigheter.

– Vi mener vi har et like godt tilbud til de eldste som de yngste, og instruktører er spillere på damelaget og junior elite-laget som etter hvert har mye erfaring med denne typen opplegg. Man bør rett og slett ikke gå glipp av håndballskolen, smiler Hval Andersen.

Hver dag er deltakerne i Drammenshallen fra klokken 9 til 15, med lunsj omtrent midtveis. Alle deltakerne får også T-skjorte. Det blir økter med basisferdigheter, teknikk, finter, skudd og andre viktige håndballferdigheter. Prisen er kroner 1100 for alle fire dagene.

I tillegg vil vi trolig ha et ekstra fokus på målvakter hvis det er mange av dem der. Vi har så mange gode målvakter i Glassverket som kan instruere, så de vil i så fall bli tatt ekstra godt vare på, sier Håkon Hval Andersen, som selv er inne i sin keepertrenerutdanning.

Av Peter Tubaas