• Trine Bronsta skåret åtte ganger borte mot Kragerø på lørdag. Her sammen med Matilde Johansen i en 2. divisjonskamp tidligere denne sesongen.

Bronsta viste vei i slitekamp

24.01.16 // Trine Bronsta ble toppskårer da Glassverket 2 tok en solid borteseier i 2. divisjon lørdag ettermiddag.

Kragerø var revansjesugne etter at Glassverket vant med ett mål i det omvendte oppgjøret i november, men de lilla kom best i gang i Telemark.

– Vi starter veldig bra, spesielt bakover, så kladder det litt og vi kommer tre mål bak i en periode. Men vi henter oss inn og er så vidt foran til pause, forteller trener Espen Rødevand.

Til pause ledet Glassverket med ett mål og etter hvilen fester gjestene grepet, blant annet anført av en opplagt Trine Bronsta som skåret seks ganger i andre omgang, som oftest på gjennombrudd.

– De stod ganske høyt, og det var Bronsta flink til å utnytte. Hun var veldig god mot Kragerø. Etter at vi flyttet henne over fra venstre bak til høyre bak i andre omgang løsnet det skikkelig, sier Rødevand.

Fra elitelaget var også Ane Landås Hovland med. Hun skåret fire ganger i Kragerøhallen. Linn Andresen var også skuddfarlig med sine seks fulltreffere. Glassverket 2 er nå på 4. plass i avdeling 2, med heng på Hønefoss som ligger ett poeng foran på tredjeplass.

– Denne seieren smakte veldig godt. Det var en skikkelig sliteseier, mot en ganske rutinert motstander, konstaterer juniortreneren.

Av Peter Tubaas

Kampfakta: Kragerø – Glassverket 2 22-26 (11-12/11-14)
2. divisjon 1516, avdeling 2, Kragerøhallen, lørdag 23. januar 2016, kl 16.45.
Glassverket 2: Silje Meese Johannessen, Thea Pedersen, Nora Egge Johansen, Matilde Johansen 1, Sofie Lillelien, Anna Riakhina 4, Anna Brekke 1, Ane Landås Hovland 4, Aino Bråten Lilleberg 1, Marte Moen 1, Linn Andresen 6, Trine Bronsta 8.