• Geir Oustorp er klar for to nye år i Glassverket - som hovedtrener.

Oustorp overtar etter Gabrielsen

22.01.16 // Glassverket er sikret kontinuitet etter at Geir Oustorp har signert kontrakten som gjør ham til hovedtrener for elitelaget fra og med 1617-sesongen.

Skrevet av petertu

Kenneth Gabrielsen går til Vipers etter denne sesongen, og nå er det klart det mange spådde, at Geir Oustorp overtar hovedansvaret etter suksesstreneren.

– Vi er veldig glade for at vi har fått en løsning som sikrer kontinuitet. Vi har nå funnet en trener som er faglig sterk og som kan ta oss med videre på reisen, sier elitestyremedlem Erik Øie.

Oustorp signerte kontrakten med Glassverket på torsdag. Den innebærer at han blir trener for de lilla i de to kommende sesongene, 1617 og 1718, med offisiell oppstart rundt 1. juni i år.

– I praksis er han i gang allerede, siden han og Kenneth Gabrielsen fortsetter i tospann ut sesongen. Oustorp har vært førstevalget vårt, men vi har tatt oss god tid og hatt en god prosess, slik at vi er samstemt om ambisjoner og visjoner, sier Erik Øie.

Når ny hovedtrener er på plass, begynner også jakten etter de som skal utgjøre resten av trenerteamet.

– Av naturlige grunner kan man ikke etablere trenerteamet før man har en hovedtrener, så det er naturlig å begynne med det nå, en prosess vi kjører sammen med Geir. Vi er sikre på at vi skal klare å stille et slagkraftig trenerteam til neste sesong, slik vi har hatt det de siste sesongene, sier Øie.

Av Peter Tubaas