• Glassverket, EB og JRK Turbusser inviterer til gratis cupfinalebuss! Her et bilde fra turen til Kristiansand i september: Line Bjørnsen, Hege Bakken Wahlquist, Jeanett Kristiansen og Kari Brattset.

Gratis buss til cupfinalen

08.12.15 // Glassverket kan i samarbeid med EB by på en aldri så liten førjulsgave drøyt to uker før julaften.

Skrevet av petertu

Kommer du deg ikke til Nadderud Arena på egenhånd, eller ønsker du rett og slett å reise sammen med flere med bankende, lilla hjerter til cupfinalen? Da har vi løsningen!

– Det er gøy å kunne slippe en slik nyhet før cupfinalen. Vi frakter deg helt fram til Bekkestua og tilbake igjen til Åskollen. Vi håper at mange benytter sjansen, sier markedssjef og kantspiller Pia Narvesen til glassverketelite.no.

Glassverket spiller sin fjerde cupfinale i Nadderud Arena 30. desember 2015 – mot tittelgrossist Larvik. Det er en av Glassverkets største sponsorer, EB, som tar transportkostnaden.

– Som stolt samarbeidspartner synes vi det er hyggelig å kunne sette opp gratis transport til cupfinalen. Vi håper flest mulig i lilla blir med, slik at vi kan fylle hallen og gi jentene sin velfortjent støtte i den historiske finalen, sier Merete Bronsta, ansvarlig for samfunnskontakt og omdømme i EB.

Påmelding til cupfinalebuss skjer på mail til Pia Narvesen, senest 27. desember 2015.

– Vi hadde ikke kunne gjort dette uten EB, så vi setter veldig stor pris på at de gjør det mulig for oss å frakte supporterne våre til finalen. For noen kan det være avgjørende for om de drar eller ikke, sier Narvesen.

Det er en annen sambarbeidspartner, nemlig JRK Turbusser, som stiller med busser som med avgang klokken 15.30 fra Glassverket idrettshall, med ankomst Nadderud Arena en knapp time før kampstart kl 17.00. Det blir vorspiel fra klokken 13.00 i Glassverkets idrettshall.

– JRK Turbusser hjelper oss med å sette opp så mange busser det er behov for. Men vi må ha beskjed noen dager i forveien, så påmeldingsfristen blir 3. juledag. Det er også noen billetter igjen til finalen på Glassverket sine felt, så nå gjelder det å handle kjapt, sier Narvesen.

Av Peter Tubaas