• Line Ellertsen og LK98-venninnene tar selfie på A-landskampen mot Russland på torsdag. (Foto: @lk98norge på instagram)

Portugal snøt Norge for seieren

27.11.15 // Line Ellertsen og Kenneth Gabrielsen fikk en ikke altfor god start på Scandiberico på Gjøvik fredag ettermiddag.

Skrevet av petertu

Etter en jevn start på kampen fikk Norge et godt grep om Portugal i Campus Gjøvik i åpningskampen på turneringen i ettermiddag. Det stod 13-9 til det norske LK98-laget til pause.

– Det var en skikkelig god første omgang, hvor vi var gode bakover og fikk laget en del frikast, framover hadde vi god rytme på spillet vårt, sier LK98- OG Glassverket-trener Kenneth Gabrielsen.

Etter pause gikk det imidlertid i kluss for de norske jentene. Portugal spiste opp ledelsen og det ble kniving resten av kampen, hvor begge lagene stort sett byttet på å lede med ett mål. Helt på slutten utliknet Portugal slik at det endte 25-25.

– I andre omgang vil vi prøve forskjellige konstellasjoner. Kanskje vi prøver for mange av dem. Andre omgang var ordentlig skuffende. Det manglet mye, og vi må gi mer av oss selv, alle sammen, for å vinne en håndballkamp, sier Gabrielsen.

Husk å følge Line Ellertsen og resten av LK98 på Instagram.

Glassverket-spiller Line Ellertsen spilte fra start og tegnet seg tidlig på skåringslista. Totalt skåret hun fem ganger på ti forsøk ifølge Håndballforbundets statistikk.

– De tallene kan nok stemme. Men Line, i likhet med de fleste andre på laget, har mye mer inne enn de viste i dag. Vi må opp noen hakk for å greie å slå Sverige på lørdag. Portugal var det antatt letteste laget vi skulle møte. Danmark på søndag blir tøffest, sier Gabrielsen.

Av Peter Tubaas