• Martina Thörn med tidligere lagvenninne Malin Lundqvist og mamma Helene Lanehed under kveldens galla. (Foto: Privat)

Ingen pris til Thörn, men jublet for venninnen

26.11.15 // Martina Thörn fikk ingen pris på idrettsgallaen hjemme i Västerås, men gledet seg stort over barndomsvenninnen som vant.

Skrevet av petertu

Torsdag kveld var det duket for idrettsgallaen i Västerås, hvor Glasverkets Martina Thörn var nominert til en av prisene.

– Det ble ingen pris på meg, men jeg er ikke skuffet i det hele tatt. Det var faktisk en av mine barndomsvenninner og skolekompis som vant, som heter Madelene Backlund. Hun spiller innebandy og kom til SM-finalen og ble soleklar toppskårer i ligaen, så hun vant helt fortjent. Vi satt ved siden av henne under gallaen, så det var hyggelig, sier Thörn til glassverketelite.no.

Det ble en ganske sen kveld i Bombardier Arena i Västerås, hvor byens mange idrettshelter skulle hedres.

– Det var en fin galla, med masse dyktige idrettsutøvere, mange priser, fin underholdning, god mat. Rett og slett supertrivelig. Jeg var der med tidligere lagvenninne Malin Lundqvist, og min mamma og hennes kjæreste, sier Glassverket-målvakten på telefon fra Sverige.

Etter en strålende høstsesong, som også har gitt henne debuten på det svenske landslaget, nyter hun å være på hjemmebane i hele åtte dager i Glassverkets lille adventspause. Her lader hun batteriene foran oppkjøringen til cupfinalen.

– Jeg har det veldig fint i Drammen, men det er naturligvis skjønt å være hjemme en tur. Når jeg blir såpass lenge, så kan jeg slappe av ordentlig og ha litt hverdagsliv. Det er delig å ta det litt lugnt og bare være hjemme hos mamma, sier Martina Thörn.

Og mammaen heter Helene Lanehed, som har blitt en av våre mest ivrige og trofaste supportere, som ikke nøler med å kommentere og like ting vi legger ut på sosiale medier!

Av Peter Tubaas