• Slik så det ut sist gang Glassverket møtte Molde.

«Iskrigerne» gjengjelder støtten

08.11.15 // For ti dager siden jublet Glassverket-jentene for Vålerengas iskrigere, og i semifinalen mot Molde på tirsdag kommer noen av Vålerenga-spillerne for å heie på de lilla.

Skrevet av petertu

Markedssjef Pia Narvesen og resten av Glassverket-spillerne var blant de 1864 tilskuere i ærverdige Jordal Amfi da Vålerenga vant 5-2 mot Manglerud/Star for snart to uker siden.

– Kommer like mange og heier på oss mot Molde på tirsdag hadde det vært utrolig bra. Da begynner vi å nærme oss rekord. Dette er en historisk kamp, som jeg tror mange ønsker få med seg, sier Pia Narvesen.

Billetter til Glassverket – Molde kan du kjøpe ved å klikke her.

På tribunen kommer det i hvert fall tre personer som ikke er der hver gang, nemlig Martin Ylven, Jørgen Karterud og Narvesens kjæreste Erik Follestad Johansen, som alle spiller ishockey i Vålerenga.

– Erik har sett en del kamper, men det er hyggelig at noen av de andre blir med for å heie på oss i en så viktig kamp. Vi trenger all den støtten vi kan få, og det gir oss jo litt ekstra PR å ha «Iskrigerne» på tribunen, sier Narvesen, som både er spiller og ansvarlig for markedsarbeidet til elitelaget.

Vålerenga er også kjent fra realityserien «Iskrigerne», som handler om det indre livet i det berømte ishockeylaget. Den nye sesongen starter faktisk mandag 9. november.

– Jeg er programforpliktet til å følge med på den. Jeg tipper noen av de andre jentene vil synes det er morsomt også. Vi kjenner jo oss igjen i mange situasjoner fra vår egen hverdag, sier markedssjefen.

Det er løftet mange steiner for å fylle tribunen mest mulig til semifinalen, men Narvesen er spent på hva det ender på.

– Det er umulig å spå på forhånd, men jeg har en ganske god magefølelse. Alle har mobilisert for å få opp publikumstallet. I tillegg til vi som jobber med det til daglig, har spillere, trenere, styret og andre virkelig vært kreative for å markedsføre dette for flest mulig, sier hun.

Hun håper at kanskje også noen av Strømsgodset sine tilhengere har lyst å få med seg mer action nå som Tippeligaen 2015 er historie.

– Jeg er på Marienlyst og heier på Strømsgodset mot Vålerenga akkurat nå når jeg snakker med deg, og i og med at de er ferdig med sitt seriespill i dag, kanskje vi kan få med noen av tilskuere over til Drammenshallen, sier Narvesen håpefullt.

PS! Glassverket har en link til «Iskrigerne» fra før av. På slutten av fjorårssesongen var noen av Vålerenga-spillerne på besøk på trening for å fortelle om bøtesystemet deres.

Av Peter Tubaas

ENGLISH: Reality, ice hockey stars supports Glassverket
Two weeks ago Glassverket went to Oslo to support Vålerenga in the local icehockey derby against Manglerud/Star. On Tuesday some of the Vålerenga players will return the favour.
– We need all the support we can get, and it gives us a little extra PR to have players from the well known TV series Iskrigerne (Ice Warriors) among the spectators. We have done a lot to attract a larger audience this time and my gut feeling is good when it comes to the number of spectators, player and market manager Pia Narvesen says.