• Stine Opseth skåret seks ganger, men 2. divisjonslaget fikk det tøft mot sterke Pors (arkivbilde).

Fikk stryk av Pors

01.11.15 // Det så bra ut lenge, men i andre omgang var det stor forskjell på lagene i søndagens 2. divisjonskamp.

Skrevet av petertu

Glassverket 2 kom godt i gang i Vestsidenhallen i Porsgrunn og ledet det første kvarteret. Men så våknet hjemmelaget som klarte å gå til ledelse med 16-15.

– Etter hvert klarte vi ikke å stå imot bakover. De har spesielt gode skyttere som vi ikke maktet å ta i duellene. Samtidig bommer vi på nesten alt framover, og da blir det selvsagt vanskelig, sier trener Espen Rødevand.

Pors ga seg ikke før de vant med hele 31-21. Timålstapet setter punktum for en veldig god periode for Glassverkets junior elite-lag, som har gjort det skarpt både i Lerøykvalifisering og NM20 de to siste helgene, i tillegg til gode prestasjoner i 2. divisjon.

– Vi gjorde altfor mange personlige feil i dag, så nå må vi bare hjem og trene. Vi må brette opp ermene og gjøre jobben framover, så skal vi slå hardt tilbake neste gang, sier Rødevand.

Glassverket 2 tapte med seks mål mot Pors i siste serierunde i fjor, en sesong hvor telemarkingene vant 2. divisjon.

– Det er et lag med en del år mer erfaring enn oss og som har opprykksambisjoner også i år, så det er ikke rart det ble tøft. Men jeg hadde håpet at det ikke ble så stor forskjell til slutt, sier Glassverket-treneren.

Fra A-laget var det kun Marte Langeli som var med denne gangen. Stine Opseth og Matilde Johansen ble lagets toppskårere med seks mål hver.

Kampfakta: Pors – Glassverket 2 31-21 (16-15/15-6)
2. divisjon 2015, avdeling 2. Vestsidenhallen (Porsgrunn), søndag 1. november 2015, kl 18.45.

Glassverket 2: Silje Meese Johannessen, Marte Langeli, Nora Egge Johansen, Celine Håkestad, Matilde Johansen 6, Sofie Lillelien 4, Andrea Charlotte Borge 1, Ida Gundhus Alexandersson 1, Stine Opseth 6, Linn Andresen 2, Aino Lilleberg 1.

Toppskårere: Maren Garstad, Pors 8 – Stine Opseth, Matilde Johansen, Glassverket 2 6.

Neste kamp: Glassverket 2 – Skrim 2, Glassverket idrettshall, fredag 20. november 2015, kl 19.00.

Av Peter Tubaas