• Kristin Nørstebø smilte tappert, men ville nok helst vært på banen mot Sola. Her ser hun på oppvarmingen sammen med osteopat Sissel Gulaker Sandstrøm fra Drammen Sportsklinikk.

Nørstebø håper å bli klar til kvartfinalen

21.10.15 // Smertene i skulderen er ikke borte, men Kristin Nørstebø har et lite håp om å få med seg den viktige kampen mot Storhamar om én uke.

Skrevet av petertu

Mot Sola forrige onsdag gikk Kristin Nørstebø glipp av sin tredje seriekamp av sju mulige denne sesongen.

– Det var helt forferdelig å stå å se på og ikke kunne bidra. Det var ikke så gøy å se at det gikk så dårlig i starten, men det var desto morsommere da vi avgjorde kampen på slutten, sier hun.

Lagkapteinen har slitt med en betennelse i den venstre skulderen lenge, og etter Rælingen kampen var det så ille at hun måtte starte behandling med injeksjoner av betennelsesdempende medisiner.

– Jeg tok injeksjonene seks dager før kampen, men fikk reaksjoner på medisinen, noe som ikke er helt uvanlig. D et gjorde såpass vondt at det var helt uaktuelt å spille mot Sola, sier hun.

Mot Storhamar om nøyaktig én uke skal Glassverket slåss for å nå sin første NM-semifinale i nyere tid, og det vil helst ikke Kristin Nørstebø gå glipp av. Men akkurat nå er det høyst usikkert.

– Jeg er litt spent på om jeg rekker det. Jeg skal trene en overkroppsøkt i dag, og forhåpentligvis være med og kaste litt og spille litt håndball nærmere helgen. Jeg håper selvsagt jeg kan spille på onsdag, men det er for tidlig å si. Det viktigste er at jeg blir helt bra i skulderen, sier hun.

Det kom brått på mange da Kristin Nørstebø måtte kaste inn håndkleet rett før Sola-kampen. Tidligere i høst stod hun over de to første seriekampene mot Byåsen og Tertnes på grunn av en lårskade.

– To skader på så kort tid er uvanlig for en som aldri pleier å være skadet. Men selv om skulderen ikke er veldig bra, så føler jeg det går riktig vei. Det har i hvert fall sluttet å verke, sier hun.

Av Peter Tubaas

ENGLISH: A shoulder causing trouble
Kristin Nørstebø had to skip the Sola match due to injury one week ago, and she is still not sure if she can play the cup match against Storhamar next Wednesday. She received anti-inflammatory almost two weeks ago.
– The shoulder doesn’t feel right yet, but the aching is gone and I feel it is improving day by day. I hope to play handball again at the end of this week, but it is too early to say if I can play against Storhamar, she says.