• Glassverkets toppskårer Linn Andresen (7 mål) i en tøff duell med to Fram-spillere i seriepremieren i GIF-hallen fredag kveld.

Snuoperasjonen startet for sent

11.09.15 // Det ble ingen stor sesongpremiere i 2. divisjon, men Glassverket avsluttet kampen godt mot sterke Fram.

Skrevet av petertu

Åskollen (glassverketelite.no): Glassverket ledet bare én gang i kampen. Det var da Marte Moen satte inn 4-3 etter seks minutter. Ellers var det bortelaget som styrte det meste i Glassverket idrettshall.

– Jeg følte at vi ikke var helt på det nivået vi var på i Lerøykvalifiseringen forrige helg. Da var vi på topp. I dag fikk det ikke helt til, men det var godt å få en fin avslutning på kampen, sier Glassverkets toppskårer Linn Andresen.

For det stod 11-17 til pause og Glassverket lå 12-20 bak på det meste etter knappe ti minutter av andre omgang. Men de siste ti minuttene var Glassverket i fyr og flamme, og det endte til slutt med 26-29 i sesongens første 2. divisjonskamp.

– Det er bra at det ser såpass bra ut på sutten. Men det er alltid kjedelig å tape. Vi skulle startet snuoperasjonen mye tidligere. Vi hadde jo håpet å starte sesongen med å vinne. Men Fram var et godt lag, sier Andresen.

For jentene, som sist helg tok seg videre fra første kvalifiserende runde i Lerøyserien, ble det en kamp med mye stang ut.

– I dag merker vi at når vi kommer ett hakk opp fra Lerøy, så blir vi straffet mye hardere for feil. Vi spiller oss til mange gode sjanser, men skyter for dårlig. Når uttellingsprosenten blir så lav vinner man ikke mot et sånt lag, sier trener Espen Rødevand.

Kampfakta: Glassverket 2 – Fram 26-29 (11-17/15-12)
Glassverket 2: Silje Meese Johannessen, Thea Pedersen, Celine Håkestad 3, Matilde Johansen 4, Sofie Lillelien, Ine Egeland 3, Pernille Hyggen, Anna Riakhina, Aino Lilleberg 3, Anna Brekke 2, Marte Moen 3, Linn Andresen 7, Stine Opseth 1, Marit Andersen.

Neste kamp: Vikersund – Glassverket 2, torsdag 17. september 2015 kl 19.00, Modumhallen (Vikersund).

Av Peter Tubaas