• Pia Narvesen gleder seg til Håndballuka 2015. Her sammen med Kristin Nørstebø på Åpen trening i fjor.

Endelig klart for Håndballuka

10.09.15 // Fenomenet Håndballuka ankommer Drammen igjen i helgen, og hele neste uke er proppfull av håndballaktiviteter og mulighet til å møte profiler fra både Glassverket og Drammen HK.

Skrevet av petertu

Lørdag 12. september kl 12.00 er det avkast for Håndballuka i Drammen på Gulskogen Senter. Her kan man treffe profiler fra byens to elitelag og vinne premier i morsomme konkurranser. På samme sted og tidspunkt avsluttes Håndballuka én uke senere.

– Vi gleder oss til å få Håndballuka tilbake til byen. Håndballuka er alltid et høydepunkt for alle er glade i håndball. Dette er en god rekrutteringsarena, og det pleier å være god oppslutning rundt de ulike aktivitetene, sier markedsansvarlig Pia Narvesen i Glassverket.

Klikk her for å melde deg på!

Som vanlig er Håndballuka et samarbeid mellom Norsk Topphåndball, Norges Håndballforbund, regionene og alle klubbene i GRUNDIGligaen på herre- og damesiden.

Å få bli trent av noen av stjernene på Glassverket eller DHK pleier å være blant de mest populære tilbudene. Torsdag 17. september fra kl 17.00-19.00 får alle håndballglade unger tilbud om en utfordrende og morsom håndballøkt i Drammenshallen.

– Åpen trening er alltid gøy. Da er alle spillerne til Glassverket og Drammen HK i Drammenshallen og tilbyr ulike håndballøvelser og idrettsleker, tilpasset de ulike aldersgruppene. Det er fortsatt mulig å melde seg på, så det gjelder å benytte sjansen mens det ennå er plasser. Jo flere vi er, desto morsommere blir det, smiler Narvesen.

Les reportasjen fra Åpen trening i fjor!

Tirsdag til torsdag spilles de tradisjonsrike skoleturneringene, i første rekke i Drammenshallen, men også i Berskaughallen på grunn av ekstra stor påmelding i år. Fredag avsluttes det hele med fylkesmesterskapet.

Selvsagt spilles det også viktige kamper i Grundigligaen under Håndballuka. DHK møter Haslum til et durabelig lokaloppgjør onsdag 16. september kl 19.00. Det samme gjør Glassverket når Nordstrand kommer på besøk søndag 20. september kl 18.00.

Les om åpningen av Håndballuka i fjor!

Av Peter Tubaas

Plakat Håndballuka 2015.

Plakat Håndballuka 2015.

Plakat Åpen trening 2015.

Plakat Åpen trening 2015.