• Celine Håkestad, Andrea Charlotte Borge og Anette Holm Olsen (bakerst) i billettsalget før kampen mot Vipers i fjor høst

Billetten din er også et lodd

29.08.15 // Når du kjøper billett på nett til Glassverkets hjemmekamper heretter, er du også med i trekningen av fine premier fra elektronikkgiganten Grundig.

Skrevet av petertu

Grundigligaen er bare én uke unna, og allerede nå kan du bestille billetter til kampen mot Byåsen lørdag kl 16.00 via Glassverkets nye elektroniske billettsystem.

– Vi har valgt å benytte Norsk Topphåndballs nye billettsystem fra Ticketco, som tilbys alle klubbene i Grundigligaen, og som betyr en enklere håndtering av billetter for både publikum og for oss i klubbene, sier Glassverket arrrangementsansvarlige, Erik Øie.

Bestill billetter til kampen mot Byåsen (5. september kl 16.00)
Bestill billetter til Champions League-kvalifisering (12. og 13. september 2015)

Foruten at du kan sikre deg billetter på forhånd og slippe og tenke på det kampdagen vil du også være med i trekning av fine premier av Grundigligaens sponsor Grundig.

– Kjøper du billetter via Ticketco har du også fått et lodd som gjør at du er med i trekningen av elektroprodukter fra Grundig. Trekningen gjennomfører vi ved kampstart og premien deles ut i pausen. Personer som kjøper sesongkort på nett vil også være med i trekningen, sier Erik Øie.

Premien i den første kampen i Drammenshallen i høst er en Grundig GSB 800 lydplanke.

– Jeg anbefaler alle å være tidlig ute med billetter. Spesielt vil det bli rift om billettene til Champions League-kvalifiseringen. Vi har allered begynt å få bestillinger. Det er kun 2200 plasser, og jeg regner med det blir fullt, sier Øie.

Til Champions League-kvalifiseringen kan du kjøpe enkeltbillett for en av dagene, noe som betyr at du får med deg to kamper. Du kan også kjøpe billett for hele helgen, som gjør det litt rimeligere hvis du likevel skal se alle kampene.

Av Peter Tubaas

ENGLISH: Buy tickets online
For the first time you can buy tickets to Glassverket’s home games on the internet. Follow the underlined link to get your tickets for the first game against Byåsen and the Champions League qualifiers.
– Get your tickets early, we expect a full house at the Champions League weekend, Glassverket’s event manager, Erik Øie, says.