• Kristin Nørstebø fikk ikke spille mot Russland på lørdag. (Arkivbilde fra en rekrutt-trening tidligere i år).

Gleder seg til oppkjøringen

25.07.15 // Det ble en ny kamp på benken for Kristin Nørstebø da A-landslaget slo Russland lørdag, men hun er klar for å fortsette å kjempe om landslagsplass gjennom innsatsen på klubblaget.

Skrevet av petertu

Norge slo Russland med nesten samme sifre som på fredag – 27-23 – i Sandane lørdag. Dessverre var det ingen Glassverket-spillere i aksjon denne gangen heller.

– Jeg er ganske skuffet over det. Jeg hadde veldig lyst til å spille i dag. Men det er tøff kamp om plassene. I dag fikk jeg i hvert fall beskjed om å gjøre meg klar. Jeg satt med klister på hendene. Men så kom det en tominutter, og så kom jeg ikke på likevel, forteller Kristin Nørstebø til glassverketelite.no.

Norge vant sin andre kamp på to dager foran 1628 tilskuere i Trivselshallen.

– Kampen i går var kanskje penere å se på. Men vi har kontroll hele veien, selv om vi ikke vinner med altfor mange mål. Jeg føler at Russland egentlig aldri hadde noen sjanse til å ta oss i dag, sier hun.

Nørstebø kjemper om en plass på det som kanskje er verdens beste høyreside, og det har hun tenkt til å fortsette å jobbe hardt for.

– Det er vanskelig å si noe om hvordan man ligger an. Men jeg håper at jeg har vist meg fram på treningene på en måte som gjør at jeg er med i betraktningen videre. Uansett vet jeg jo at veien til landslaget går gjennom godt spill i Glassverket framover, sier hun.

Og snart får hun sjansen til å spille med lagvenninnene igjen, for allerede på tirsdag starter andre del av oppkjøringen til Glassverket.

– Jeg gleder meg kjempemye til det. Jeg har savnet jentene og gleder meg til å treffe dem og trene håndball med dem igjen. Det er ikke så lenge til sesongstart, så det blir godt å komme i gang, sier hun.

Av Peter Tubaas

SHORT IN ENGLISH: Looking forward to pre-season
For the second day in a row, Kristin Nørstebø had to see her team mates beat Russia from the sideline.
– I am disappointed. I really wanted to play. But the competition is sharp. Today I was at least asked to get ready, and I had resin on my fingers. Then there was a two minute suspension and I never came on.
Now Nørstebø is prepared to qualify herself for the next national team selection through performances for her club team Glassverket.
– I am looking forward to see the girls when pre-season starts on Tuesday. The road to the national team is obviously through performing well on team level, says Nørstebø.