• Pia Narvesen er klar for nye utfordringer i Glassverket.

En spiller med nese for marked

15.07.15 // Pia Narvesen får en ekstra hatt i Glassverket når hun overtar jobben som salgs- og markedsansvarlig – samtidig som hun fortsetter som spiller.

Skrevet av petertu

Med tre seriegull fra Larvik og seriesølv med Glassverket er Pia Narvesen den mest meritterte spilleren i klubben. Fra 1. august skal hun sikre nye triumfer for Glassverket også i sponsormarkedet.

– Det blir spennende. Det er en viktig jobb, og jeg gleder meg veldig til å komme i gang, sier Pia Narvesen til glassverketelite.no.

Å drive en håndballklubb på toppnivå koster penger, og Glassverket har behov for langt større inntekter enn laget har i dag. Narvesen får en stor utfordring med å skaffe penger i et tøft marked, men føler seg klar for oppgaven.

– Jeg har jobbet i markedsavdelinger i de jobbene jeg har hatt og har utdanning innen markedsføring, så jeg tror og håper jeg har kompetansen som skal til, sier Narvesen, som har en bachelor i markedsføring fra BI og en master i Business Administration fra London School of Business and Finance.

Hun overtar jobben fra trener Kenneth Gabrielsen, som nå skal bruke all sin tid på det sportslige, både for Glassverket og for Norges håndballforbund. Narvesen får noen skikkelig store sko å fylle, for Glassverket-treneren har fått sving på sponsormarkedet på rekordtid.

– Jeg regner med at det blir litt overlapping, og Kenneth kommer fortsatt til å være der som en ressurs for meg. I begynnelsen må jeg sette meg inn i hva han har gjort og sammen må vi stake ut kursen framover, sier Narvesen, som også er opptatt av å gå sine egne veier.

– Ja, selv om Kenneth har lagt et godt grunnlag og jeg ikke skal gjøre noe unikt, må jeg finne min måte å jobbe på, en måte som funker for meg, sier hun.

For lagkapteinen, som fyller 27 år 16. juli, er dette også en viktig brikke som faller på plass i hverdagen.

– Det blir fint med en stilling hvor arbeidsgiver er ekstra opptatt av å legge forholdende til rette for at jeg skal kunne prestere på banen. Jeg synes det har vært vanskelig å balansere en travel, sivil jobb og en håndballkarriere på høyt nivå, sier Narvesen.

– Jeg har både følt at jeg er for lite på jobb og at jeg er for lite med på dugnader og slikt i klubben, legger hun til.

Med en bedre tilrettelagt hverdag, tror Pia Narvesen at hun vil levere bedre også som spiller og lagkaptein i Glassverket, både i kamp og på trening.

– Jeg gleder meg til å prioritere håndball enda mer og tror at denne sesongen kan bli min beste, for nå vil alt ligge til rette for at jeg skal kunne prestere på alle områder. Jeg tror det kommer til å gå veldig bra, sier hun.

Av Peter Tubaas