• Det er mye som skal på plass før Marte Langeli & Co kan løpe ut på banen, og Erik Øie (i bakgrunnen) håper på nye frivillige før europacuphøsten!

– Vi trenger flere til å være med på moroa

12.07.15 // Arrangementsansvarlig Erik Øie er for lengst i gang med å planlegge neste sesong, som blir årets første med europacup for Glassverket i Drammenshallen.

Skrevet av petertu

Glassverket har vært blant de beste arrangørene i hjemlig liga de to siste sesongene, og det har arrangementsansvarlig Erik Øie et mål om skal fortsette.

– Ja, vi er både engasjerte og ambisiøse. At vi kan tilby et så godt arrangement som mulig er viktig overfor bortelaget, publikum og sponsorer – og ikke minst for oss selv. Men vi trenger flere folk til å bidra. Jeg kan garantere mye moro og at man får mye igjen for innsatsen, sier Erik Øie til glassverketelite.no.

Sølvet fra 1415-sesongen betyr at Glassverket skal ut i Europa for første gang i sesongen som kommer. Det kan til og med bli spilt Champions League i Drammenshallen.

– Det er faktisk en ekstra gulrot for oss alle, ikke bare rent sportslig. Det betyr at vi må legge lista enda litt høyere og at det blir stilt større krav til oss som arrangør. Vi ser fram til å få gode europeiske lag på besøk, sier arrangementssjefen.

Dugnadsinnsats er en av grunnpilarene i Idretts-Norge, og Glassverket er intet unntak fra regelen.

– Vi har mange gode medhjelpere allerede, men vi blir aldri for mange. Klubber som Glassverket er helt avhengige av dugnadsinnsats fra folk som rett og slett bare har lyst til å være med på å skape verdier i lokalsamfunnet, sier Øie.

Glassverket trenger folk primært til billettsalg, rigging, kiosksalg og servering.

– Alle frivillige får naturligvis med seg kampene gratis og ikke minst det å være en del av et inkluderende og engasjert miljø hvor vi er sammen om å skape gode vilkår for sportslige prestasjoner og en god ramme rundt kampene våre, sier Øie.

Kontakt: Erik Øie (90877359/erik.oie@glassverketif.no)

Av Peter Tubaas