• Teamadministrator Knut Johansen konstaterer at den venstre ankelen til Kristin Nørstebø har kranglet før, som her under Vestfjorden Cup i 2014.

Lar ankelen hvile

17.06.15 // Kristin Nørstebø trener nesten som normalt, men tar også litt hensyn til den vonde venstre ankelen, som hun slet med nesten hele fjorårssesongen.

Skrevet av petertu

Denne uken har Kristin Nørstebø vært med på alt på trening, men hun tar det litt rolig med den vonde ankelen, hvor hun sliter med betente slimposer rundt akillesen.

– Jeg iser ned nå etter løpingen i Aron-løypa i dag. Det er litt forebyggende. Den er bedre nå enn den var, så jeg føler vi har kontroll, og jeg får veldig god oppfølging, sier Kristin Nørstebø til glassverketelite.no.

Skaden er trolig forårsaket av en kraftig overtråkk i oktober. Men 24-åringen har vært på banen i alle kampene og vært en sentral brikke på vei til sølvmedaljen i serien og finalen i sluttspillet.

– Det har vært litt smertefullt, noen ganger ganske mye. Men jeg har følt jeg har hatt god utvikling hele år og har ikke hatt lyst til å gå glipp av noen kamper. Planen var å ta det litt med ro etter sesongen. Nå har jeg gått på en voltarenkur og håper jeg er på rett vei, sier hun.

Sist uke var Kristin Nørstebø og Kari Brattset på rekruttlandslagssamling. I slutten av juli er det ny, utvidet samling. Hun satser på at venstrefoten nærmer seg friskmeldt innen den tid.

– Jeg gleder meg veldig til neste sesong med Glassverket, men landslaget er også et stort mål og jeg håper jeg begynner å nærme meg spill på A-landslaget igjen. Jeg håper å bli bra igjen så fort som mulig, sier Nørstebø.

Til helgen er det teambuilding for Glassverket-jentene, og da har ikke Kristin Nørstebø tenkt til å spare på kruttet. Spillerne vet ikke hva de går til, men den hardtskytende bærumsjenta er ikke bekymret.

– Det er vel meningen vi skal overleve, så jeg tipper det går helt fint. De to gangene jeg har vært med på teambuilding med Glassverket har vært veldig gøy, så jeg bare gleder meg, smiler hun.

Av Peter Tubaas