• Kenneth Gabrielsen i Glassverket og Erik Graaberg i Drammen Skisenter ser ut til å være fornøyde med avtalen.

Drammen Skisenter sponser Glassverket

15.06.15 // En ny samarbeidsavtale skal gi liv på tribunen og penger i kassa for Glassverket – og folk i alpinbakken og i aktivitetsparken for Drammen Skisenter.

Skrevet av petertu

Foruten å være en samlingsplass for skiinteresserte på vinteren er Drammen Skisenter på Åssiden kjent for sin aktivitetspark. Nå har skisenteret signert en toårig samarbeidsavtale med sølvvinner Glassverket.

– Det er en kjempeavtale for begge parter, som innebærer at Drammen Skisenter får disponere deler av tribunen under våre obligatoriske hjemmekamper. Plassen skal vi sammen bruke for å skape ekstra interesse og trykk på kampene våre. Det ligger også en økonomisk gevinst for oss i avtalen dersom vi klarer å bidra til å skape business for parken, sier Glassverkets trener og markedssjef, Kenneth Gabrielsen.

Til hjemmekampene vil Drammen Skisenter og Glassverket invitere skoler i Drammensdistriktet. Hver skole kan ta med inntil ti klasser hver, som igjen kjemper innbyrdes om å heie på Glassverket med størst entusiasme.

– Det er om å gjøre å heie best og finest på Glassverket, enkelt og greit. Vinneren får en gratis dag i aktivitetsparken til Drammen Skisenter. Dette er et skikkelig gøyalt konsept, som jeg er glad vi har fått i havn en avtale på, sier Gabrielsen.

Glassverket er heller ikke fremmed for å bruke Drammen Skisenter i sin trening. Så sent som forrige uke hadde jentene en ekstrem tøff motbakkeøkt i Aronløypa.

– De fikk kjørt seg, det kan jeg love deg. Og vi fastslår bare at Drammen Skisenter kan anbefales både sommer som vinter, smiler trener Gabrielsen.

– Verdien av avtalen er et sekssifret beløp hvert år de to neste årene, noe som gjør Drammen Skisenter til en sølvsponsor for Glassverket. Vi setter stor pris på samarbeidet og kreativiteten de har vist, sier markedssjefen.

Følg Drammen Skisenter på Facebook og Instagram!

Av Peter Tubaas