• Glade Glassverket-jenter etter Vardal rundt i Sande lørdag.

Trening med mening

13.06.15 // Glassverket-spillerne fikk kjørt seg ekstra på lørdag. Først håndballtrening, deretter løpet Vardal rundt i Sande.

Skrevet av petertu

Vardal rundt ble arrangert for sjuende gang lørdag, men for aller første gang med Glassverket-spillere på startstreken.

– Spillerne betalte startkontingenten selv og overskuddet fra arrangementet går til «Aktiv mot kreft». Det ville jentene gjerne være med på, men det var nok noen som var spente på distansen. Vi som driver med håndball er mer vant til 40 meter enn 5000, ler Kenneth Gabrielsen.

Selv var han «heldig» og slet med en strekk i dag, slik at han ikke kunne være med på løpet i hjembygda.

– Spillerne løp sammen i grupper på syv, og for oss var dette fin trening. Vi er i en periode hvor vi trener mye fysisk, og det var ikke vanskelig å si ja da vi ble oppfordret til å være med her. Vi fikk bidratt både til kreftsaken og lokalt, samtidig som vi fikk en god treningsøkt, sier Gabrielsen.

14 av Glassverket-spillerne, fra både A-lag og junior elite, fikk med seg moroa på lørdag.

– Det passet fint med en løpeøkt på ettermiddagen i dag, etter en god håndballøkt i Glassverket-hallen på morgenen og før styrketreningen med Tom Morten Svendsen på søndag, sier Gabrielsen.

Glassverket startet oppkjøringen til 1516-sesongen på tirsdag denne uken.

– Vi har kommet godt i gang etter det korte oppholdet, men har startet fornuftig. Neste uke kommer vi til å trappe opp intensiteten ytterligere og sette et punktum på fredag og lørdag med en teambuidling som blir ekstrem hard, lover Glassverket-treneren.

Av Peter Tubaas og Knut Johansen (foto)