• Glade sponsorer: Lasse Iversen og Kyrre Iversen i Din Kjøreskole.

Din Kjøreskole forlenger med Glassverket

11.06.15 // Nok en lokal sponsor velger å forlenge sponsoravtalen med sølvvinner Glassverket, og den nye avtalen er verdt et sekssifret beløp.

Skrevet av petertu

Din Kjøreskole har vært sponsor i to år allerede og forlenger nå kontrakten for to nye år og går inn som bronsesponsor av Glassverket Elite.

– Det setter vi stor pris på. At eksisterende sponsorer velger å bli med oss videre, tolker vi som et tegn på at de er fornøyde med samarbeidet og med resultatene vi leverer. Din Kjøreskole er omtrent nabo av Drammenshallen, så en mer lokal sponsor er vanskelig å få, sier trener og markedssjef Kenneth Gabrielsen.

Sponsoratet er verdt et sekssifret beløp og blir et viktig bidrag til Glassverkets videre satsing. For de lilla fortsetter nå jobben med å sikre økonomien foran sin aller første europacupsesong.

– Vi har et av ligaens laveste budsjetter og er nødt til å få inn mer midler for å opprettholde eller forbedre nivået på satsingen. Vi ønsker alltid å være nøkterne og streber etter å ha en bærekraftig økonomi, men vi er nødt til å styrke inntektssiden for å komme dit, sier Gabrielsen.

Din Kjøreskole blir profilert på shortsen til både elitelaget og junior elite-laget til Glassverket. Kjøreskolen holder til i Tordenskiolds gate, bare noen lage utkast unna Drammenshallen. Den nye sponsoravtalen er god inspirasjon i en periode hvor markedsarbeidet intensiveres.

– Vi har hatt høyt trykk på sponsorarbeidet i den «stille» perioden mellom de to sesongene. Vi fortsetter å jobbe hardt i sponsormarkedet og håper å høste ytterligere resultater av den innsatsen i ukene og månedene inn mot seriestart. Det er virkelig gøy å reise rundt og snakke om Glassverket om dagen, sier en entusiastisk Gabrielsen.

PS! Din Kjøreskole gir fra før av alle medlemmer i håndballgruppa 15 prosent rabatt på all opplæring!

Av Peter Tubaas