• Klar for Eliteseriespill i Drammenshallen neste sesong

Støtt Glassverket i Europa

01.06.15 // Glassverket skal trolig ut i Champions League-kvalifisering den andre helgen i september, men trenger støtte på veien. Nå er «Europacupbilletten» for sponsorer i salg!

Skrevet av petertu

To andreplasser i serie og sluttspill henger høyt for Glassverket, men enda større er muligheten klubben trolig får til å få kvalifisere seg for den gjeveste europacupturneringen.

– Europacup er en stor gulrot for oss, og den største drømmen er å nå Champions League. Jeg tror vi er i posisjon til å legge et nytt kapittel til historien om eventyret Glassverket, sier trener og markedssjef Kenneth Gabrielsen.

Han mener at det sportslige grunnlaget er solid, og at det gode utgangspunktet i kombinasjon med det laget og det teamet Glassverket kan stille til høsten gjør det realistisk å prestere også i Europa. Men europacup er ikke gratis. I dag lanserer klubben derfor «Europacupbilletten».

– Europacup krever en styrking av den sportslige satsingen. Det betyr at vi er nødt til å knytte til oss nye støttespillere som vil stille seg bak oss på vår vei ut i Europa. Vi har tatt sølv med et av Grundigligaens laveste budsjetter, men nå vil vi gjøre en ekstra innsats slik at økonomien harmonerer med den sportslige utviklingen vi ønsker, sier Gabrielsen.

Glassverket har et godt samarbeid med en lang rekke bedrifter, hovedsakelig lokalt i Drammens-regionen. Gabrielsen frir nå til både eksisterende og nye støttespillere.

– Vi lever ekstremt nøkternt, men har likevel levert varene i år. Derfor håper jeg det finnes bedrifter i vårt område som vil være med oss å støtte det eneste damelaget i distriktet som skal ut og spille europacup til høsten, sier han.

«Europacupbilletten» koster kroner 10.000 eks mva og gir deg to vip-billetter inklusive servering til alle e-cupkamper og obligatoriske hjemmekamper, inngang til vårt Champions League-seminar 2. september, profilering i våre kanaler, full tilgang til vår sponsorpool, samt logo på storseil på vår hjemmebane (ca 50×50 cm).

Kontakt Kenneth Gabrielsen på 92839786 eller kenneth.gabrielsen@glassverketif.no for å bestille eller for mer info.

PS! Det er ikke endelig bekreftet at det blir Champions League-kvalifisering, men i løpet av måneden skal det være klart om Norge får oppgradert en EHF-plass til kvalifisering til den gjeveste klubbturneringen.

Av Peter Tubaas